Büyük çekişme !

Düzce Safari Off-Road Kulübü tarafından organize edilen off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Zaman karşı yapılan yarışlarda zaman zaman yaşanan kazalar yürekleri ağızlara getirdi. Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Darıyeri Yörükler...

21 Eylül 2014 Pazar 17:24
Büyük çekişme !
Düzce Safari Off-Road Kulübü tarafından organize edilen off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Zaman karşı yapılan yarışlarda zaman zaman yaşanan kazalar yürekleri ağızlara getirdi.
Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Darıyeri Yörükler Yaylası’nda yapılan ve 3 gün süren yarışlarda Türkiye’nin birçok bölgesinden grup ve takımlar off-road yarışlarına katılırken 35 erkek yarışmacı ve 5 bayan yarışmacı şampiyon olabilmek için çamurlu ve zorlu parkurda yarıştı. Zamana karşı yapılan off-road yarışlarında birincilik kürsüsüne çıkabilmek için takımlar, çamurlu parkurda açılan çukurları geçtiler. İzleyenler için keyifli geçen off-road heyecanın da zaman zaman pilotlar araçlarını parkurda tutabilmek için zorlandılar.
Off-road yarışlarında pilotları parkurun zorluğu etkilerken zaman zaman yürekleri ağza getiren kazalarda yaşandı. Yarışların son gün etabında ilk turu bitiren Safranbolu Off-Road Takımı’ndan Şeyhmuz Oğuz ve Ali Kemal Okur’un aracı 2. tura başlarken start çizgisinde su çukuruna yuvarlandı. Ters dönen araca organizasyon ekibi hemen müdahale etti. Pilot Oğuz ve Copilot Ali kemal Okur ters dönen araçtan çıkartıldılar. Araç daha sonra izleyicilerinde yardımıyla tekrar düz çevrilerek parkurdan dışarı alındı. Kazada yaralanan olmadı ancak kazayı görenlerin yürekleri ağızlara geldi. Bazı araçlar ise start finish çizgisindeki su çukurundan çıkmayı başaramayarak çekiciler tarafından parkur dışına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<