Çılgın Plan Var Mı ?

Galatasaray, bir gazetede ve çeşitli internet medyasında yer alan ’Galatasaray’dan çılgın plan’ başlıklı haberi yalanladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yayınlanan Fotomaç...

19 Aralık 2014 Cuma 13:18
Çılgın Plan Var Mı ?
Galatasaray, bir gazetede ve çeşitli internet medyasında yer alan ’Galatasaray’dan çılgın plan’ başlıklı haberi yalanladı.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yayınlanan Fotomaç Gazetesi’nde ve çeşitli medya internet portallarında "Galatasaray’dan Çılgın Plan" başlıklı bir haber yer almaktadır. Haberde yönetim kurulu üyemiz Ebru Köksal’ın ’geçtiğimiz hafta Londra’da bir toplantıya katılarak, Avrupa Süper Ligi’nde Galatasaray’ın yer alması konusunda fikir birliğine vardığı’ iddia edilmektedir. Haberde söz konusu edildiği gibi, yönetim kurulu üyemiz Ebru Köksal ne Londra’ya gitmiş ne de iddia edilen toplantıya katılmıştır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<