CLK Uludağ Elektrik, Timsah Arena’da

CLK Uludağ Elektrik, Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’ya, CLK Uludağ Elektrik firma reklamı ile katkı sağladı.CLK Uludağ Elektrik, Bursa’ya ve spora verdiği önemi Bursaspor’a sponsor olarak ortaya koydu. CLK Uludağ Elektrik, Bursaspor’un...

24 Ağustos 2016 Çarşamba 11:40
CLK Uludağ Elektrik, Timsah Arena’da
CLK Uludağ Elektrik, Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’ya, CLK Uludağ Elektrik firma reklamı ile katkı sağladı.
CLK Uludağ Elektrik, Bursa’ya ve spora verdiği önemi Bursaspor’a sponsor olarak ortaya koydu. CLK Uludağ Elektrik, Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’da logo reklamı ile yer alacak. Anlaşma 2016-2017 sezonu için geçerli olacak.
Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın da katıldığı imza töreninde konuşan CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; “Bursaspor nitelikli firmalarla işbirliği içinde. İmzaladığımız anlaşma da bunun bir örneğidir. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Bursaspor’a olan desteğimizi sürdürüyoruz. Kulübe kalıcı ve sürekli gelir sağlayacak projelerle ilgili de görüşmelerimiz devam etmektedir. Hedefimiz uzun süreli işbirlikleri içinde olmak” dedi.
Bursaspor markasının güçlenmesine katkı sağlamanın kendilerini mutlu ettiğini anlatan Aytac; sözlerine şöyle devam etti:
“Bursaspor önemli başarılara imza atmış, dört büyüklerin arasından şampiyonluk ipini göğüslemiş büyük bir kulüp. Bursaspor’la gurur duyuyoruz ve güçlü bir takım olarak başarılarının devamını diliyoruz. Bursa’ya hizmet veren görevli elektrik tedarik şirketi olarak kente değer katan markaları desteklemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<