Cuenca Transferi Askıya Alındı

Bursaspor’un her konuda anlaşıp Bursa’ya getirttiği, bir dönem Barcelona’da da forma giyen Isaac Cuenca transferinin sonuçlanmadığı öğrenildi.Yeşil-beyazlı ekipte, yönetimle masaya oturup her konuda anlaşan Cuenca transferi zora girdi....

04 Ağustos 2015 Salı 11:29
Cuenca Transferi Askıya Alındı
Bursaspor’un her konuda anlaşıp Bursa’ya getirttiği, bir dönem Barcelona’da da forma giyen Isaac Cuenca transferinin sonuçlanmadığı öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekipte, yönetimle masaya oturup her konuda anlaşan Cuenca transferi zora girdi. Dün Bursa’ya gelen ve şehri gezen yıldız futbolcu alacağı ücret konusunda teminat istemesi üzerine transferde pürüz yaşandı. Bunun üzerine Cuenca Bursa’dan ayrılarak İstanbul’a döndü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi. Bonservisi elinde bulunan Cuenca’nın transferi ile ilgili olum veya olumsuz sonucun önümüzdeki günlerde nitelendirileceği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<