banner359

Dağ Bisikletinde Nilüfer’e Bir Birincilik Daha

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışında Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı yine ödülle döndü.Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışı İstanbul Arnavutköy’de...

02 Ekim 2015 Cuma 14:04
Dağ Bisikletinde Nilüfer’e Bir Birincilik Daha
İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışında Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı yine ödülle döndü.
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışı İstanbul Arnavutköy’de gerçekleşti. Bu sene ikinci defa dağ bisikleti yarışına ev sahipliği yapan Arnavutköy yarışlarına Polonya, Macaristan, Yunanistan, Japonya, İsrail, Belçika, Lüksemburg, İran, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Karadağ olmak üzere toplam 12 ülkeden bisikletçiler katıldı. Yarışlarda Türkiye’den Bursa,Yalova, Isparta, Samsun, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Çorum, Kütahya, Antalya, Osmaniye, Nevşehir, Çorum,Tekirdağ ve Kahramanmaraş’tan yarışmacılar yer aldı.
Toplam 106 yarışmacı katıldığı uluslararası düzeyde gerçekleşen yarışta 6 kategoride 56 sporcu, öğleden sonra başlayan elit kategoride de 50 sporcu yarıştı. Büyük çekişmenin yaşandığı yarışların U17 kategorisinde Nilüfer Belediyesporlu Sinan İli, rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Sinan İli göstermiş olduğu başarılı performans nedeniyle milli takım kampına davet edildi.
Yarışlarda Nilüfer Belediyesporlu bir diğer yarışmacı Tolga Akdeniz de 41 yarışmacının katıldığı ve zorlukla tamamlanan Elite Men katogorisinde 23. olmayı başardı.
Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, kendilerine her zaman destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<