İnsaflı Gaspçılar !

Adana’da dolmuş bekleyen gencin 85 lirasını gasp eden iki kişi, paranın 5 lirasını dolmuş parası olarak şahsa geri verdi.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi’nde meydana geldi. saat 22.30 sıralarında...

12 Eylül 2014 Cuma 11:27
İnsaflı Gaspçılar !
Adana’da dolmuş bekleyen gencin 85 lirasını gasp eden iki kişi, paranın 5 lirasını dolmuş parası olarak şahsa geri verdi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi’nde meydana geldi. saat 22.30 sıralarında Yılmaz Alkan (18) D-400 Celal Bayar Köprülü Kavşağı altında eve gitmek için dolmuş beklemeye başladı. Bir süre sonra yanına Orhan M. (19) ve Şehmuz O. (29) isimli iki şahıs gelerek para istedi. Alkan parasının olmadığını söyledi. Ancak Orhan M. bıçak çıkartarak "Paraları ver yoksa seni öldürürüz" dedi. Bunun üzerine Alkan yine parasının olmadığını söyledi. Orhan A. bıçağı Alkan’a dayayıp ceplerini araştırmaya başladı. Orhan A., Alkan’ın bir cebinden 85 lira, diğer cebinden ise cep telefonu çıkardı. Orhan A. "Bu cep telefonunu mu kullanıyorsun" diyerek telefonu beğenmeyip Alkan’a geri verirken, aldığı 85 lirayı cebine koydu. Alkan, bunun üzerine, "Dolmuş param bile kalmadı eve gidemeyeceğim bari dolmuş parası verin" dedi. Orhan A. bunun üzerine aldığı paranın 5 lirasını "Al şunu dolmuş parası yap" diyerek geri verdi. Gaspçılar, daha sonra arkadaşıyla birlikte olay yerinden ayrıldı.
Şahıslar gittikten sonra Alkan hemen polise aradı. Olay yerine gelen polis zanlıların eşkalini alıp araştırma yapmaya başladı. Yapılan çalışma sonrasında zanlılar Döşeme Mahallesi ara sokaklarında yakalandı. Emniyete getirilen zanlılar Alkan tarafından teşhis edildi. Alkan’ın parası geri verilirken, zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<