banner359

Derbi gerildi Twitter yıkıldı

Trabzonspor-Galatasaray derbisinde gerilen saha Twitter’ı yıktı.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk eden Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Maçın son dakikalarında yerde kalan Mehmet Ekici’yi...

19 Nisan 2015 Pazar 21:31
Derbi gerildi Twitter yıkıldı
Trabzonspor-Galatasaray derbisinde gerilen saha Twitter’ı yıktı.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk eden Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Maçın son dakikalarında yerde kalan Mehmet Ekici’yi zaman geçirdiği gerekçesiyle üzerine yürüyen Muslera sahayı karıştırdı. İtiş kakışların yaşandığı olay sonrası Özer Hurmacı ikinci sarıdan kırmızı; Hakan Balta, Hakan Arıkan, Fernando Muslera ve Mehmet Ekici de sarı kart ile cezalandırıldı.

TWİTTER YIKILDI
Yaşanan olaylara sinirlenen Galatasaraylılar ise rakibe Twitter üzerinden yüklendi. Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’a büyük ilgi gösterdiklerini belirten Galatasaraylı taraftarlar, Bordo-Mavili seyircilere ateş püskürdü. İşte o twitlerden bazıları:

“Trabzon sen alkışlanmıştın, yakışmadı.

Bizim için fener neyse bundan sonrada Trabzon da odur.

Trabzon’un kazanmasına hiçbir şey diyemem..Maçları satacak değiller ama maçın başından beri yaptıkları çirkefliklerin tarifi yok.

BUNUN ARENASIDA VAR NANKÖR TRABZON TARAFTARLARI

takımların yüz karası oldun Trabzon !

Bu saatten sonra trabzon İstanbula nasıl gelecek görücez.

Yıllarca boşuna bağırmadık "Trabzon’da küfür Samiyen’de dostluk"

Trabzon’a karşı hep bir sempatim olmuştur ama bugün den sonra gözümde sıfırlar..çirkefler!!”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<