banner359

Dojo Karate Kulübü Bursa’yı Salladı

Gemlik Dojo Karate Kulübü Minik Ve Yıldızlar Takımı, Bursa’da Atıcılar Spor Salonu’nda Yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası’nda 3 Birincilik, 1 İkincilik Ve 2 De Üçüncülük Alarak Büyük Başarıya İmza Attı.

13 Ekim 2015 Salı 13:07
Dojo Karate Kulübü Bursa’yı Salladı
Gemlik Dojo Karate Kulübü Minik ve Yıldızlar Takımı, Bursa’da Atıcılar Spor Salonu’nda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası’nda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 de üçüncülük alarak büyük başarıya imza attı.
Gökhan Özler nezaretinde çalışmalarını sürdüren Dojo Spor Kulübü’nde Nazar Demirişleyen, Buse Kızılırmak ve Berkalp Kaya birinci oldu. Bursa çapında organize edilen şampiyonada Oğuzhan Kaya ikinci olurken, Celal Can Yavuz ile Habib Işık üçüncü oldu.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek madalya sevincini paylaşan sporcular, hedeflerinin önce Türkiye şampiyonası, ardından da uluslararası turnuvalar olduğunu ifade etti. Gemlik Belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik yatırımların yanı sıra desteklerin de devam edeceğini kaydeden Yılmaz, başarılı sporcuları tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<