banner359

"elimizde F.bahçe’nin Tarihine Geçme Fırsatı Var"

Yeni sezona Topuk Yaylası’nda hazırlanan Fenerbahçe’de, Portekizli futbolcu Bruno Alves, ellerinde sarı-lacivertli kulübün tarihine geçme fırsatı olduğunu söyledi.Fenerbahçeli tecrübeli futbolcu Bruno Alves, FB TV’ye açıklamalarda bulundu....

24 Temmuz 2014 Perşembe 14:41
Yeni sezona Topuk Yaylası’nda hazırlanan Fenerbahçe’de, Portekizli futbolcu Bruno Alves, ellerinde sarı-lacivertli kulübün tarihine geçme fırsatı olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli tecrübeli futbolcu Bruno Alves, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Alves, yeni formaların çok şık dizayn edilip tasarlandığını, bir formanın güzelliğinin ve tasarımının, o takımın başarısında etkili olduğuna inandığını ifade ederek, "Ben formalarımızı gerçekten çok beğendim, harika buldum. Mükemmel taraftarımızı da arkamıza aldığımızda bu formalarımızla birlikte büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok şık dizayn edilmiş, gerçekten çok harika tasarlanmış. Ben formaların güzelliğinin de, formaların tasarımının da başarıda büyük rol oynadığını düşünüyorum. Çünkü sahaya çıktığınızda, üzerinize giydiğiniz formanın rakip takım üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum. O yüzden başarımızda katkısı olacak bir forma diye düşünüyorum. Takımımıza çok büyük başarılar kazandıracağına inandığım, gerçekten çok şık formalar. 3 forma arasında da en çok mavi renkli forma hoşuma gitti. Mavi renk, zaten genel olarak da sevdiğim bir renktir. Bu formanın çok şık olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"DIEGO HARİKA YETENEKLERİ OLAN BİR OYUNCU"
Takıma yeni katılan Diego Ribas için harika yetenekleri olan bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Diego’nun burada olması bizim takımımız için çok önemli. O büyük bir yetenek. Ben onunla daha önce oynama fırsatı da bulmuştum. Şimdi onun tekrar burada benim yanımda olacak olması, aynı takımda forma giyecek olmamız benim için de bir mutluluk kaynağı. Aynı zamanda Diego bir futbolcunun ötesinde çok iyi, harika bir arkadaş benim için. Ne kadar iyi futbolcuysa, o kadar da iyi bir arkadaş. O yüzden onunla tekrar buluşmuş olmaktan, onunla birlikte burada çalışacak olmaktan, dolayı gerçekten çok mutluyum. Hedeflerimize birlikte ulaşma adına bize çok büyük yardımları olacağını düşünüyorum. Onun yeniden takım arkadaşım olması bana çok büyük bir keyif veriyor" dedi.

"ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
2014-2015 sezonunda şampiyon olmanın yanı sıra 4. yıldızı takmak istediklerini de ifade eden tecrübeli defans oyuncusu, "Fenerbahçe’de kazanmak her zaman önemlidir. Fenerbahçe her zaman zirvelere, galibiyetlere oynar. Bu yıl da aynı şekilde olacak bizim için. Tabii ki dördüncü yıldızın ayrı bir önemi var. Fenerbahçe’nin tarihine geçme fırsatı var elimizde. Ama Fenerbahçe sahaya çıktığında her zaman kazanmak ister. Ben de sahaya çıktığımda takımıma nasıl katkı verebilirim, nasıl daha fazlasını verebilirim diye düşünürüm her zaman. Bu sene de her sene olduğu gibi kariyerim için önemli. Belki de bir adım daha da önemli. Biz bu senenin sonunda şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu seneyi mutlulukla bitirebilmek için büyük mücadele göstereceğiz" diye konuştu.

"DÜNYA KUPASI BÜYÜK BİR SAHNE"
Portekizli yıldız dünya kupasının kendisi ve takımı için iyi geçmediğini belirterek, "Dünya kupasında başarılı olmak için içimizde büyük bir isteğimiz vardı aslında. Ama gerekli performansı sahaya yansıtamadık. Dünya Kupası büyük bir sahne. Aslında o sahneye çıkmak bile benim için büyük bir şans. Çok güzel bir duyguydu orada olmak. Ama gerekli hamleleri yapamadık. Gerekli performansı ortaya koyamadık ve başarılı olamadık. Şimdi tekrar takımımla beraberim ve takımımla beraber burada yeni sezon için çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<