Emenike özür Diledi

Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, dün akşam kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadıkları olayın tamamen duyguların birikmesinden ve patlamasından dolayı olduğunu söyledi. Emenike, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi...

22 Eylül 2014 Pazartesi 15:53
Emenike özür Diledi
Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, dün akşam kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadıkları olayın tamamen duyguların birikmesinden ve patlamasından dolayı olduğunu söyledi.
Emenike, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi evinde dün akşam oynanan Gaziantepspor maçının ikinci yarısında saha içinde Emre Belözoğlu ile arasında yaşananlara ilişkin FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Emenike, dün akşam yaşanan olayın bir anda ortaya çıktığını belirterek, “İlk yarı boyunca Fenerbahçe’nin başarısı için, Fenerbahçe adına bir gol kaydedebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya ve en iyi performansımı sahaya koymaya çalıştım. Ancak istediğim golü kaydedemedim. Bu nedenle içimde biriken duygulardan dolayı böyle bir an ortaya çıktı. Gol atmayı denedim ama olmadı çünkü karşımızda sıkı savunma yapan bir Gaziantepspor takımı vardı. Bu nedenle gol atmak zor oldu diyebilirim. Sahada yaşanan tamamen bundan ibaretti” dedi.

“BÖYLE DAVRANMAMAM GEREKİYORDU”
Emmanuel Emenike, her zaman Fenerbahçe için en iyisini vermeye çalışan bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, “Ben, Fenerbahçe’nin son yıllarda yaşadıklarının da farkında olan bir oyuncuyum. Takımın başarısını en çok isteyen oyunculardan biriyim. Bu nedenle dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim. Sahada bu şekilde davranmamam gerekiyordu. Fenerbahçe’yi çok seven bir oyuncu olarak böyle davranmamam gerekiyordu. Dediğim gibi tamamen duyguların birikmesinden ortaya çıkan bir şeydi. Hiçbir şekilde kasıtlı veya gerginlikten dolayı oluşan bir hareket değildi. Fenerbahçe’nin başarılı olması gerektiğinin baskısından ve maçın atmosferinden böyle bir an yaşandı. Hiçbir şekilde bir gerginlik söz konusu olmadı ve benim için sahada kaldı. Ben, tekrardan taraftarlarımızdan özür diliyorum” diye konuştu.

“KAFAMIZDA HER ZAMAN 3 PUAN DÜŞÜNCESİ VAR”
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu ifade eden Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, “Önümüzdeki hafta Akhisar deplasmanına gideceğiz. Benim düşüncem, Trabzonspor karşısında yaptığımız gibi oyunu rakip sahaya yıkmamız gerekiyor. Sahaya da bu mantalite ile çıkarsak ve kafamızda her zaman 3 puan düşüncesi olursa sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı alacağımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<