Erdem Özgenç, Almanya Kampını Değerlendirdi

Bursaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Erdem Özgenç, Almanya kampını değerlendirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın empati kurarak tüm futbolcuların işini kolaylaştırdığını söyleyen Özgenç, “Hocamız futbolcu gözünden bakarak...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:16
Erdem Özgenç, Almanya Kampını Değerlendirdi
Bursaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Erdem Özgenç, Almanya kampını değerlendirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın empati kurarak tüm futbolcuların işini kolaylaştırdığını söyleyen Özgenç, “Hocamız futbolcu gözünden bakarak idmanların dozunu çok iyi ayarlayabiliyor” dedi.
Almanya kampında açıklamalarda bulunan Özgenç, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile her zaman çalışmak istediğini belirterek, “Ertuğrul hoca ile takım arasındaki uyum çok iyi. Takımı çok iyi gözlemliyor. Takım tam yorulduğu zaman izin veriyor. Futbolcu gözünden bakarak idmanların dozunu çok iyi ayarlayabiliyor. Şu anda her şey çok iyi gidiyor. Son derece güler yüzlü, futbolcunun yapmak istediklerini çok iyi aşılıyor. Empati kurabiliyor ve bu da herkesin işini kolaylaştırıyor. Keyifle çalışılacak ve her zaman yeni şeyler öğrenilebilecek bir antrenör” dedi.
"8 AĞUSTOS’TA ÇOK BÜYÜK BİR MAÇIMIZ VAR"
Takımda arkadaşlığın ve çalışma ortamının üst seviyede olduğu belirten Erdem Özgenç, “Güzel bir ortamda güzel bir havada kampımızı gerçekleştiriyoruz. Bursa’da çok yoğun bir tempoda kamp dönemi geçirdik. Buraya geldikten sonra hazırlık maçları ile birlikte biraz daha tempoyu düşürerek hazırlık maçları ile kondisyonumuzu arttırmayı uygun gördü hocamız. Yine de yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlık ortamımız, çalışma ortamımız çok güzel. Hava şartları da antrenman yapmaya her zaman müsait oluyor. Bunun dışında takımımıza yeni katılacaklar ve takımımızda yer alan futbolcularla birlikte uyum sorununu da ortadan kaldırıp güzel bir takım ruhu yakalamayı planlıyoruz. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu onların yerine katılan arkadaşlarımız oldu, bu değişiklikleri, hocamızın istediklerini hazırlık maçlarıyla birlikte sahaya daha iyi yansıtacağımızı düşünüyorum. Birkaç maç geçtikten sonra birbirimiz saha içinde daha iyi tanıyacağız. 8 Ağustos’ta çok büyük bir maçımız var. Bu maç takım açısından, kulüp açısından ve özellikle camia açısından çok önemli. O maça kadar takımda uyum meselesi kalmayacağını söyleyebilirim. Özellikle son oynadığımız müsabakada takım halinde hareket eden, hem ofansta, hem defansta birbirine yardım eden bir ekip izlettirdiğimizi düşünüyorum. Takımımızın iyi bir noktaya geleceğini görebiliyoruz. İnşallah bu süreç böyle olumlu şekilde devam eder, İnşallah sakatlık görmeyiz ve sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz” dedi.
“ÖNÜMDEKİ FUTBOLCUNUN ÖZELLİĞİNE GÖRE OYNUYORUM”
Defans oyuncuları için, önünde oynayan oyuncunun çok önemli olduğunu ifade eden Özgenç, şunları söyledi:
“Bizim takımımız da Volkan Şen çok iyi bir oyuncu, Türkiye’nin sayılı oyuncularından biri. Fakat çok fazla defansif özelliğinin olmadığını hep beraber görebiliyoruz. Bu da tamamlama ile alakalıdır. Ben de onun defansif açığını kapatmak için orada olacağım. Volkan’la oynadığım zaman ben daha çok defansta kalmaya özen gösteriyorum. Bakambu ile oynadığım zamanda ise ofansa daha çok çıkabiliyorum. Yani önümdeki oyuncunun özelliğine göre yapmam gerekeni biliyorum ve birbirimizi tamamlayıcı bir oyun oynamaya çalışıyoruz.”
“GENÇ OYUNCULARIN İLK DEFA BU KADAR KALİTELİ OLDUĞUNA ŞAHİT OLUYORUM”
Erdem Özgenç, mevkidaşı Kenan Uz ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı:
“Kenan Uz’un ilk kampı olduğu için onu biraz heyecanlı görüyorum. Aslında çok yetenekli bir oyuncu. Biraz daha kuvvetlenip heyecanını yatıştırmayı başarırsa çok kaliteli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Bursaspor’un gelecek yıllarında sağbek mevkisinde başarılı olacağına inanıyorum. Bugüne kadar oynadığım kulüpler arasında ilk defa genç oyuncuların bu kadar kaliteli olduğuna şahit oluyorum. Altyapıdan gelen oyuncuların bu kadar kaliteli olması takım anlamında da çok şey katacağına inanıyorum. Antrenmanlarda oyun oynanırken oyun bölünmüyor, onlar da bir şeyler katabiliyorlar. Pas attığınız zaman algılamaları kuvvetli buna çok çabuk reaksiyon gösterebiliyorlar. Bu da Bursaspor’un altyapısının kalitesini gösteriyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<