Ertuğrul Sağlam: "Batalla Mevzusunu Sonra Konuşalım"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pablo Martin Batalla ile alakalı konuşarak, "Bana sorarsanız Batalla’yı takımımda görmek isterim. Ama ekonomik durum var. Bence Batalla işini sonra konuşmalıyız" dedi.Yeşil-beyazlı takımın...

13 Ekim 2015 Salı 12:39
Ertuğrul Sağlam: "Batalla Mevzusunu Sonra Konuşalım"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pablo Martin Batalla ile alakalı konuşarak, "Bana sorarsanız Batalla’yı takımımda görmek isterim. Ama ekonomik durum var. Bence Batalla işini sonra konuşmalıyız" dedi.
Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Sağlam, Olay TV’de yayınlanan Final, programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçen sezonki takımdan 8’i oyuncunun ayrıldığını, yerlerine gelen futbolcuların birbirlerine uyumu sağlamanın kolay olmadığını vurgulayan Sağlam, "Bu sıkıntıyı sezon başında yaşamak belki de bizim için hayırlı oldu. Ancak öğrendim ki futbolda başarılı olacaksın. Herkese saygı duyuyorum. Eskişehirspor maçı sonrası yaptığım açıklamalar nedeniyle gerçek Bursasporluları üzdüysem kusura bakmasınlar. Biliyorum ki onlar da Bursaspor’un iyi olmasını istiyorlar. Şunu anladım; geçmişle yaşanmıyor. Geleceğin garantisi yok. Biz Bursaspor’u iyi bir yerlere getirmek için uğraşacağız" açıklamasında bulundu.
"FİTİLİ ATEŞLEYELİM"
Antalya maçında taraftarlarla birlikte tüm ülkeye güzel bir mesaj verilmesini istediğini ifade eden Sağlam, "Birbirini sahiplenme nasıl olur ülkeye saçalım. Fitili ateşleyelim. Ülkenin buna ihtiyacı var. Futbolda başarı sadece çok para harcayıp, çok iyi oyuncuları alıp, tesislerinizin iyi, taraftarınızın çok iyi olmasıyla gelmiyor. Bütün dinamikleri bir kabın içinde yoğurup, her unsur birbirini desteklediğinde oluyor. Şampiyonluk dönemiyle bugün arasında çok büyük fark var. Ama biz istersek yeniden birbirimize kenetleniriz. Sorumluluk alırız. Herkes taşın altına elini koyar ve bu işi başarırız. İnşallah cumartesi günü tek yürek olup bu işin kıvılcımını yakarız" açıklamasını yaptı.
"OYUNCULARIN ALACAKLARINI GÜNÜNDE ÖDÜYORUZ"
Sağlam, sezon başında takımdan ayrılan isimlere kırgın olduğunu vurgulayarak, çok önemli isimlere talip olmalarına rağmen kadroya katılan oyuncuları kendisinin istediğini söyledi. 17 transfer yapıldığını, Sedat Berisha ve Erdem’in kendisinden önce alındığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Erdem zaten deneyimli bir isim. Özellikle Yeşil Bursa için alınan oyuncular var. Bunlar dışında alınan her oyuncu benim onayımla alındı. Transferde 2 kriter var. Önce kulüp ekonomisi. Seyrettiğimiz Fernando Gago, Marco Mathias, Sako, Kucka gibi çok iyi oyuncular vardı ama ekonomik durum gereği alamadık. Ciddi oyuncularla ilgilendik. Onların yerine farklı oyuncular aldık. Dzsudzsak portföyümüzde yoktu ama daha sonra menajerleriyle görüştük. Mutsuz olduğunu öğrendik ve şartlar oluştu. İyi oyuncular aldık. Daha iyileri var mıydı, vardı ama kulübün ekonomisini de düşünmek gerekti. Oyuncuların alacaklarını günü gününe ödeyen 1-2 kulüpten biriyiz" şeklinde konuştu.
"BATALLA’YI SONRA KONUŞALIM"
Batalla ile ilgili de konuşan Sağlam, "Batalla bizim dönemimizde geldi. İlk geldiğinde fiziksel olarak zayıftı. Antrenmanları yarıda bırakıyordu. Sonrasında sorumluluk aldı. Şu anda Cuenca da yaşadığımız olayı onda yaşamıştık. Bana sorarsanız Batalla’yı takımımda görmek isterim. Ama ekonomik durum var. Bence Batalla işini sonra konuşmalıyız" ifadelerini kullandı.
Sağlam, Timsah Arena’da bir daha ki haftadan itibaren antrenman yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<