Ertuğrul Sağlam: "Bu Şehri Ve Takımı Sevenler Mücadele İçerisinde Yer Alsın"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Volkan Şen ile ilgili konuşarak, "Volkan bir tercih yaptı. ’Ben Bursaspor’da olmak istemiyorum ve oynamak istemiyorum’ dedi" diye konuştu.Yeşil-beyazlı takımın patronu...

04 Ağustos 2015 Salı 22:38
Ertuğrul Sağlam: "Bu Şehri Ve Takımı Sevenler Mücadele İçerisinde Yer Alsın"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Volkan Şen ile ilgili konuşarak, "Volkan bir tercih yaptı. ’Ben Bursaspor’da olmak istemiyorum ve oynamak istemiyorum’ dedi" diye konuştu.
Yeşil-beyazlı takımın patronu Sağlam, Katar takımı Lekhwiya ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi son hazırlık maçında takımının fiziksel durumunu gördüğünü kaydeden Sağlam, "Oyun sistemiyle alakalı hangi noktadayız onu gördük. Galatasaray maçına kadar olan bölümde eksikliklerimizi görebilmek açısından önemli bir maç oldu. Oyuncularım iyi mücadele etti. Hazırlık maçı olmasına rağmen taraftarımız sorumluluk aldı. Onlarla birlikte oyuncularımın nasıl coşkulu oynadığını gördük. Onlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımız eksikliklerimizi ortaya koymuyor. Ofansif anlamda Necid’in olmaması, Bakambu’yu ileride, Ozan’a kanatta görev verdik. O yüzden ofansif anlamda sıkıntılar yaşadık. Birkaç gün içerisinde yapacağımız transferler bizim bu eksikliğimizi ortadan kaldıracak. Cumartesi gününe kadar bir hamle yaparsak bize katkısı olacak. Ama lige kadar eksikliklerimizi gidermek zorundayız. Sonuç olarak iyi maç oldu. Bugün oyunda oynayan bütün arkadaşlarımızın arzularından memnunum. Herkes şansını iyi kullandı" diye konuştu.
"BİRBİRİMİZİ SAHİPLENMEK VE KENETLENMEK ZORUNDAYIZ"
Taraftarlara da seslenen Sağlam, "Bu sahiplenmenin ligde de devam edeceğini umuyorum. Biz de onların gururla maç izlemeleri için çalışıyoruz. O yüzden biz birbirimizi sahiplenmek ve kenetlenmek zorundayız. Yoksa biz kuvvetli takımlarla mücadele edemeyiz. Ama sahiplenmeyi gösterirsek başarılar gelir. Ben bu sahiplenmeyi bugün gördüm. Büyük Bursaspor’un büyük taraftarı takımlarını özlemiş. Bugün bir kez daha sorumluluk aldılar. Yeni stadyumumuz dolu ortamda, coşkulu taraftarla nasıl bin ambiyans oluşturacağını hayal ediyorum. Takım yenerken ve yenilirken taraftar alkışlayacak. Cumartesi günkü maça taraftarımızı bekliyoruz" açıklamasını yaptı.
"BU ŞEHRİ SEVENLER MÜCADELE İÇERİSİNDE YER ALSIN"
Volkan Şen ile ilgili olarak ise Sağlam, "İnsanlarda bir yerde olmak veya olmamak istemeyebilir. Dolayısıyla Volkan da bir tercih yaptı. ’Ben Bursaspor’da olmak istemiyorum ve oynamak istemiyorum’ dedi. Biz kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık, çabaladık ve hatta hoş görü de gösterdik. Ama o kesinlikle bu kararından dönmedi. Sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık. Taraftarımızın biraz tepkisi oldu. Bu şehri ve bu takımı sevenler mücadele içerisinde yer alsın. Biz oynamak isteyeni istiyoruz. Volkan bir tercih yaptı ve arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<