banner359

Eski F.Bahçeli oyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’de de forma giyen eski futbolcu John Moshoeu, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.Mide kanserinden 49 yaşında hayatını kaybeden Moshoeu için Johannesburg şehrinin Soweto semtinde bulunan...

27 Nisan 2015 Pazartesi 21:27
Eski F.Bahçeli oyuncu son yolculuğuna uğurlandı
Türkiye’de de forma giyen eski futbolcu John Moshoeu, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Mide kanserinden 49 yaşında hayatını kaybeden Moshoeu için Johannesburg şehrinin Soweto semtinde bulunan Grace Bible Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Moshoeu’nun cenazesi, Westpark Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Güney Afrika Milli Takımında 73 maça çıkan ve 8 gol atan eski yıldız oyuncu, Türkiye’de de Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giymişti. Moshoeu 6 çocuk babasıydı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<