banner359

Eto’o yarın imzayı atıyor

Antalyaspor, geçtiğimiz ay renklerine bağladığı dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto’o için yarın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda imza töreni düzenleyecek. Antalyaspor, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’la da ismi anılan kariyeri başarılarla...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 15:45
Eto’o yarın imzayı atıyor
Antalyaspor, geçtiğimiz ay renklerine bağladığı dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto’o için yarın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda imza töreni düzenleyecek.
Antalyaspor, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’la da ismi anılan kariyeri başarılarla dolu 34 yaşındaki Kamerunlu forvet Samuel Eto’o ile kadrosunu güçlendirmişti. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer tarafından 25 Haziran’da özel uçak ile Milano’dan Antalya’ya getirilen Eto’o üç gün kentte kaldıktan sonra babasının rahatsızlığı nedeniyle Antalya’dan ayrılmıştı. Antalyaspor kulübü yıldız transfer Samuel Eto’o için yarın saat 16.00’da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda imza töreni düzenleyecek.

YILLIK 3 MİLYON EURO ALACAK
Son olarak Sampdoria forması giyen Eto’o ile daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ciddi şekilde ilgilendiği ifade edilmişti. Daha önce Real Madrid, Inter, Chelsea gibi takımlarda görev yapan Kamerunlu santrfor, kariyerindeki asıl patlamayı ise 2004-2009 sezonları arasında Barcelona’da yaptı. Yıldız oyuncu yıllık 3 milyon Euro’dan Antalyaspor’a üç yıllık imza atacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<