banner359

Faruk Çelik, Bursaspor’un divan toplantısına katılacak

Çalişma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor’un Yarın Yapılacak Olağan Divan Kurulu Toplantısına Konuşmacı Olarak Katılacak.

01 Aralık 2016 Perşembe 14:55
Faruk Çelik, Bursaspor’un divan toplantısına katılacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor’un yarın yapılacak olağan divan kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılacak.
Yeşil-beyazlı kulübün Olağan Divan Kurulu toplantısı yarın 18.00’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda yapılacak. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamasında, Bursaspor’da yaşanan son gelişmelerin ve yapılan yeni tüzük çalışmaları hakkında bilgilendirmelerin yer alacağı toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’in de konuşmacı olarak katılacağını duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<