Fenerbahçe De Artık Passolig’li

Passolig sistemine geçtikten sonra büyük bir hızla Passolig Kart’a üye olmaya başlayan Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, sezon başlamadan önce kombine alanların da Passolig Kart’ları dağıtılmaya başlandı. Fenerbahçe kombine sahiplerinin...

28 Kasım 2014 Cuma 16:58
Fenerbahçe De Artık Passolig’li
Passolig sistemine geçtikten sonra büyük bir hızla Passolig Kart’a üye olmaya başlayan Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, sezon başlamadan önce kombine alanların da Passolig Kart’ları dağıtılmaya başlandı.
Fenerbahçe kombine sahiplerinin Passolig Kart dağıtımı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda başladı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 15 noktadan aynı anda kart dağıtımı yapılırken, yaklaşık 20 bin kişinin Eskişehirspor maçı öncesi kartlarını alması bekleniyor.
Yaklaşık 1 ay önce www.passolig.com.tr’de satışa çıkan Fenerbahçe Kart’lara büyük ilgi olurken, sarı-lacivertliler toplam kart adedinde 45 bine ulaşarak bir anda üçüncü sıraya yerleşmişti. Ancak kombine kart sahiplerinin önemli bir hususa dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle loca sahiplerinin Passolig Kart atamasını yapması kulüp tarafından büyük bir titizlikle isteniyor. Tanımlatmasını yapmayan loca sahipleri girişte olası bir sıkıntıya mahal vermemesi için acil bir şekilde bu işlemi yapması gerekiyor.
Fenerbahçe Kulübü, aynı zamanda 30 Kasım’da oynanacak olan Eskişehirspor maçından bir gün önceye kadar kombine sahiplerinin stadyuma gelip Fenerbahçe Passolig Kart’larını teslim alması gerektiğini vurguluyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<