banner359

Fenerbahçe Genel Sekreteri’nden ’’volkan’’ Yorumu

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında milli kaleci Volkan Demirel’e yönelik kötü tezahürata hakemin sessiz kalmasını, “Bunu bana değil hakeme sorun” şeklinde yorumladı. Karşılaşması sonrasında...

24 Kasım 2014 Pazartesi 23:24
Fenerbahçe Genel Sekreteri’nden ’’volkan’’ Yorumu
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında milli kaleci Volkan Demirel’e yönelik kötü tezahürata hakemin sessiz kalmasını, “Bunu bana değil hakeme sorun” şeklinde yorumladı.
Karşılaşması sonrasında gazetecilerin hakemin kötü tezahüratla ilgili bir şey yapmamış olmasını değerlendirmesi istenen Genel Sekreter Uslu, “Bunu bana değil hakeme soracaksınız. Siz medya olarak hakeme sorun. Salı günü medya olarak bir toplantı yapılacak. Siz medya olarak bunu sorun” şeklinde konuştu. Uslu ardından, diğer yöneticilerle Atatürk Stadyumu’ndan ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<