banner359

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün önünü kestiler !

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı için Mersin’e hareket etmek üzere Adana’ya geldi.Saatler öncesinden Adana Havalimanı önünde takımı beklemeye başlayan Fenerbahçe taraftarları,...

03 Mart 2015 Salı 18:40
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün önünü kestiler !
Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı için Mersin’e hareket etmek üzere Adana’ya geldi.
Saatler öncesinden Adana Havalimanı önünde takımı beklemeye başlayan Fenerbahçe taraftarları, sarı-lacivertli ekibin uçağının indiği sırada, takımı tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar futbolcuların Mersin’e hareket etmek üzere bindiği otobüsün önünü kesti. Sarı-lacivertli ekibi taşıyan otobüs, taraftarların tezahüratları eşliğinde yoluna devam etti. Fenerbahçe kafilesi polis eskortluğunda Mersin’e hareket etti.
Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 20.30’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda oynanacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<