"Fenerbahçe karşısında en iyi sonucu istiyoruz"

İstanbul Başakşehir karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin ardından konuşan Bursaspor kalecisi Harun Tekin, bu maçı unutup Fenerbahçe karşısında en iyi skoru almak istediklerini dile getirdi. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursa’da...

25 Nisan 2015 Cumartesi 18:03
İstanbul Başakşehir karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin ardından konuşan Bursaspor kalecisi Harun Tekin, bu maçı unutup Fenerbahçe karşısında en iyi skoru almak istediklerini dile getirdi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursa’da oynanan maçta geriye düşmelerine rağmen galip gelen Bursaspor’da kaleci Harun Tekin açıklamalarda bulundu. Harun Tekin, "Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakip için de öyle. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık. Oyunun başında bir gol yedik ama mücadeleyi bırakmadık. Tüm arkadaşlarımı gerçekten tebrik ediyorum. Çok iyi bir galibiyet aldık. 1-0’dan geri dönüş yapmak bizim için çok önemliydi. Maçı da kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde salı günü oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşması var. Bu maçı unutup, o müsabakaya en iyi şekilde hazırlanıp en iyi sonucu almak istiyoruz" dedi.

"VOLKAN BABACAN’LA ARAMIZ ÇOK İYİ"
"Sahada iki milli kaleci vardı ancak kazanan sen oldun" şeklindeki soruya cevap veren Harun Tekin, "Zor bir karşılaşmaydı. Volkan’la da aramız çok iyi. Maçtan sonra da bu konuda şakalaştık. Kısmet. Biz kazandık. Gülen taraf biz olduk. Onu da tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Fenerbahçe’yle oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Taraftarlarımız bizim için çok büyük bir güç. Onların stadı doldurmalarını bekliyoruz. Bu olur da güzel bir atmosfer yaşanırsa itici bir gücümüz olacak" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<