banner359

Fenerbahçe resmen açıkladı! 4 yıllık imza

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba ile İstanbul’a gelen Josef de Souza, sarı-lacivertli yönetimle masaya oturmuştu. Fabiano Ribeiro...

07 Temmuz 2015 Salı 21:56
Fenerbahçe resmen açıkladı! 4 yıllık imza
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba ile İstanbul’a gelen Josef de Souza, sarı-lacivertli yönetimle masaya oturmuştu. Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalarken, Josef de Souza’nın kulübü ile ilgili bazı pürüzler çıkmıştı.
Fenerbahçe Kulübü bugün yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcu ile anlaştıklarını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada Brezilyalı futbolcu ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<