banner359

Çifte Infaz

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 2 kişi, tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, Kırıkhan’a bağlı Alaybeyli Mahallesi mevkiinde saat 22.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, 2 kişiyi...

15 Eylül 2014 Pazartesi 11:36
Çifte Infaz
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 2 kişi, tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Kırıkhan’a bağlı Alaybeyli Mahallesi mevkiinde saat 22.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, 2 kişiyi 31 Y 3871 plakalı otomobil içerisinde tabancayla çeşitli yerlerinden vurulmuş ve hayatlarını kaybetmiş şekilde buldu.
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri 15 adet boş kovan bulurken, ölenlerin Mustafa Badem (50) ve İnayet Ülger (48) isimli şahıslar olduğunu belirledi.
İnayet Ülger’in 2007 yılında kasten adam öldürmek suçundan 10 yıl hapis cezası aldığı ve üç ay önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Mustafa Badem’in ise, birçok çek senet suçundan ve değişik illerde dolandırıcılık suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.
Öldürülen şahısların cesetleri Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne getirildikten sonra, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<