banner359

Fenerbahçe Ve Galatasaray’dan İlhan Söyler Için Taziye

Fenerbahçe Kulübü, bugün hayatını kaybeden usta gazeteci İlhan Söyler için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören, eski...

22 Eylül 2014 Pazartesi 16:15
Fenerbahçe Ve Galatasaray’dan İlhan Söyler Için Taziye
Fenerbahçe Kulübü, bugün hayatını kaybeden usta gazeteci İlhan Söyler için bir başsağlığı mesajı yayımladı.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören, eski futbolculardan ve Hürriyet Gazetesi’nin yazarlarından değerli basın emekçisi İlhan Söyler’in vefatını üzüntüyle karşıladık. Merhuma Allah’tan rahmet, basın dünyasına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.
Galatasaray Kulübü’nden yayınlanan başsağlığı mesajında ise; Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Türk spor basının duayen isimlerinden, Milliyet ve Hürriyet Gazetesi’nde uzun yıllar spor yazarlığı yapan İlhan Söyler’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İlhan Söyler’in ailesine, sevenlerine ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<