Futbol Maçı Mı Boks Maçı Mı ?

Aslında boks maçı olarak değil, futbol maçı olarak başlamıştı. Giresun 1. Amatör Küme maçında Yağlıderespor ile Çıtlakkalespor karşı karşıya geldi. Dostça başlayan müsabakada iki futbolcu arasında çıkan tartışma büyüyünce...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:44
Futbol Maçı Mı Boks Maçı Mı ?
Aslında boks maçı olarak değil, futbol maçı olarak başlamıştı.
Giresun 1. Amatör Küme maçında Yağlıderespor ile Çıtlakkalespor karşı karşıya geldi. Dostça başlayan müsabakada iki futbolcu arasında çıkan tartışma büyüyünce film koptu. İki takımın oyuncuları birbirine girerken, polis ekipleri ile teknik heyet ve yöneticiler kavgayı uzun süre durduramadı.
Kavga sırasında darbe alan oyuncuların yere kapaklandıkları görüldü. Kavganın sona ermesinin ardından hakem, Çıtlakkalespor’dan 2, Yağlıderespor’dan ise 4 kişiye kırmızı kart gösterdi. 2 kişi de yedek kulübesinden atıldı.
3 dakika daha oynanan maçtan Çıtlakkalespor, 3-1 galip ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<