Futbol terörü sahaya indi

Brezilya Eyalet Şampiyonası Finali’nde Fortaleza ve Ceara taraftarları birbirine girdi.Brezilya’da şiddet olaylarına bir yenisi eklendi. Eyalet Şampiyonası Finali’nde Fortaleza ve Ceara takımları karşı karşıya geldi. Fortaleza’ya kupayı...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:06
Futbol terörü sahaya indi
Brezilya Eyalet Şampiyonası Finali’nde Fortaleza ve Ceara taraftarları birbirine girdi.
Brezilya’da şiddet olaylarına bir yenisi eklendi. Eyalet Şampiyonası Finali’nde Fortaleza ve Ceara takımları karşı karşıya geldi. Fortaleza’ya kupayı kaldırmak için beraberlik yetiyordu. Karşılaşma 1-1 berabere devam ederken normal sürenin son dakikasında Ceara’nın golü geldi. Her şey bitti derken Fortaleza uzatma dakikalarında bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi ve kupaya uzandı. Son dakika gölüyle gelen galibiyeti coşkuyla kutlayan Fortaleza taraftarları sahaya indi.
Fortaleza taraftarlarının sahaya inerek sevinmelerine sinirlenen Ceara taraftarları da yeşil zemine girerek rakip taraftarlara saldırdı. Brezilya polisi yaşanan olaylar üzerine iki takım taraftarlarına biber gazıyla müdahale etti. Yaşanan olaylar üzerine kupa merasimi de iptal edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<