banner359

Geriye Hayaller Kaldı

Isparta Antalya karayolundaki tur otobüsü kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Benan Mardin’e dönüşte ailesi kız isteyecekti. Evli ve yeni bebeği olan Gökhan Can’ın hayaliyse berber dükkanlarının sayısını artırmaktı. Isparta...

14 Eylül 2014 Pazar 15:46
Geriye Hayaller Kaldı
Isparta Antalya karayolundaki tur otobüsü kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Benan Mardin’e dönüşte ailesi kız isteyecekti. Evli ve yeni bebeği olan Gökhan Can’ın hayaliyse berber dükkanlarının sayısını artırmaktı.
Isparta Antalya karayolunun Gölbaşı mevkisinde kuaförleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan ailelerde cenazelerini almaya devam ediyor. Hafif yaralılar tedavileri tamamlandıktan sonra Afyonkarahisar’a geri döndü. Diğer yaralıların ise hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirildi.
Kazada hayatını kaybeden berberlerden Benan Mardin’in babası Nurullah Mardin de gece uğurladığı oğlunun cenazesini almaya geldi.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BERBER DÜKKANI
Oğlunun askerden yeni geldiğini söyleyen baba Mardini, “Oğluma çok sevdiği mesleğini devam ettirmesi için berber dükkanı açmıştım. Doğum günü hediyesi olarak bu dükkanı açmıştım. Antalya’ya tatile gitmek istedi bizde gece gönderdik. Sabah acı haberini aldık. Mekanı cennet olsun” dedi.

KIZ İSTEYECEKLERDİ
Oğluna Antalya’dan dönünce kız istemeye gideceklerini dile getiren Mardin, “Nasip olmadı. Acı haber geldi. Dönseydi kızı isteyecektik. Düğünümüz olacaktı. Artık düğünümüz cenaze törenimiz oldu. Tek oğlumdu” diye konuştu.

GERİDE ÇOCUĞU VE EŞİ KALDI
25 yaşında hayatını kaybeden Gökhan Can’ın kuzeni İbrahim Akyel de sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya’ya geziye gidiyorlardı. Şoför uyumuş. Gökhan’ın yeni çocuğu olmuştu. Dört yıllık berberdi. Hayalleri dükkanlarını büyütmekti. Ama olmadı çırağıyla birlikte hayatını kaybetti. En son dün akşam otobüse bindirdik. Bir daha da konuşamadık. Sabah kaza haberleri geldi. Geriye bir çocuğu ve eşi kaldı.

105 KİŞİ
Afyon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanvekili Nadi Ceylan, kaza yapan otobüste bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Geleneksel olarak yaptığımız geziyi bu yılda yapmak istedik. Yoğun katılım oldu. 105 kişi ile yola çıktık. Kaza yapmadan yarım saat önce mola verdik. Herkes kendine gelsin diye. Şoförler uykusuz değildi. Seyir halinde iki otobüs bir minibüs gidiyorduk. Virajlar geldi. Otobüs arkadan savruldu. İnsanların arka taraftan çıktığını gördüm. Yaralıları çıkardık. Arabanın altında kalanları çıkardık. Vinç geçiyordu durdurduk. Otobüsü hemen kaldırdık, hemen 3 kişiyi kurtardık. Ölenlerin çoğu sürücü tarafında oturanlar.”

STRES ATACAKLARDI
Cenazelerin Afyonkarahisar’a götürüleceğini kaydeden Ceylan, “Ayakta tedavi olan arkadaşlarımızı geri gönderdik. Hayatını kaybeden arkadaşlarımızın hepsi Afyon’da çalışıyor. Genç arkadaşlarımızla bir gün gezi yapacaktık. Haftada bir gün bu etkinlikle stres atacaklardı” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<