Galatasaray’ın yıldızından iddialı açıklamalar

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na övgüler yağdırarak, "En büyük faydayı ondan gördüm. Kesinlikle Türkiye’nin en iyi hocalarından biri" dedi. Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin,...

26 Mart 2015 Perşembe 22:41
Galatasaray’ın yıldızından iddialı açıklamalar
Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na övgüler yağdırarak, "En büyük faydayı ondan gördüm. Kesinlikle Türkiye’nin en iyi hocalarından biri" dedi.
Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, Prandelli zamanında İtalyan hocanın kendisine güvenmediğini belirterek, "Benim için karşılıklı güven çok önemli. Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde, benim neler yapabileceğimi bildiğini söyledi ve elimden geleni yapmamı istedi. Ben de motive oldum. En büyük faydayı ondan gördüm. İlk konuşmamızda her şeyin iyiye gideceğini hissettim. O çok iyi bir insan, herkese eşit mesafede. Kim iyi çalışırsa, formayı ona veriyor. Ben de onu dinledim ve elimden geleni yaptım. Kesinlikle Türkiye’nin en iyi hocalarından biri. Hem kişiliği hem de oyun anlayışıyla böyle" diye konuştu.

"SNEIJDER EN İYİ 10 NUMARA"
Takım arkadaşı Sneijder’in şimdiye kadar oynadığı en iyi 10 numara olduğunu vurgulayan Öztekin, "Çok faydalı bir oyuncu. Herkesle iletişim halinde. Bana da yapmam gerekenleri söylüyor, öğütler veriyor. Bana, ’Cristiano’ dediğinde hoşuma gidiyor. Çünkü Ronaldo benim idolüm. Sneijder ile beraber burada oynadığım için mutluyum. Attığı pasların hayatımı değiştirdiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"SONUNDA 4. YILDIZI TAKACAĞIZ"
Sezon sonu şampiyon olmak ve 4. yıldızı takmak için mücadele verdiklerini dile getiren genç yıldız, "Bunu başarmak çok önemli. Fenerbahçe ve Beşiktaş rakiplerimiz. Önümüzde 9 maç kaldı. Lige iyi başlamasak da inancımızı kaybetmedik ve dördüncü yıldıza artık daha fazla inanıyoruz. Hocalarımız ve arkadaşlarımızla hep birlikte kenetlendik. Sonunda dördüncü yıldızı takacağız" sözlerini sarf etti.
Her futbolcu gibi milli formayı giymek istediğini ifade eden Yasin Öztekin, Fatih Terim’den davet beklediğini de sözlerine ekledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<