Galatasaraylı taraftarlardan Melo’ya büyük destek

Galatasaray, ligin 22. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ameliyat olan ve sezonu kapatan Melo için Portekizce ve İngilizce olarak ‘Çabuk iyileş Aslan yürekli Melo’ yazılı pankart açtı.Spor...

27 Şubat 2015 Cuma 20:21
Galatasaraylı taraftarlardan Melo’ya büyük destek
Galatasaray, ligin 22. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ameliyat olan ve sezonu kapatan Melo için Portekizce ve İngilizce olarak ‘Çabuk iyileş Aslan yürekli Melo’ yazılı pankart açtı.
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 21 haftasında topladığı 48 puanla zirvede yer alan Galatasaray, 22. hafta mücadelesinde evinde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u konuk ediyor. 21 haftalık periyotta hanesine yalnızca 20 puan yazdırabilen Kayseri ekibi, mücadele öncesi 15. sırada yer alıyor. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayan karşılaşmada Tolga Özkalfa düdük çalıyor.

8. RANDEVU
Galatasaray, mavi-siyahlı rakibi ile ligde 8. kez karşı karşıya geliyor. Kayseri Erciyesspor’un ilk kez süper ligde mücadele etmeye başladığı 2005-2006 sezonundan itibaren yapılan 7 maçın 6’sını Galatasaray kazanırken, bir maçta ise Kayseri temsilcisi gülen taraf oldu. Lig maçlarında Galatasaray’ın 15 golüne, Kayseri Erciyesspor 8 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı sarı-kırmızılı ekip, Burak Yılmaz ve Sneijder’in golleriyle 2-1 kazanmıştı.

MUSLERA 150. MAÇINA ÇIKTI
Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, bu mücadele ile birlikte Galatasaray forması altında 150. resmi maçına çıktı. Yetenekli kalecinin 150. maçına özel scoreboard da bir video yayınlandı. Muslera, karşılaşma öncesi kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, “150. maçıma çıkacağım ve inanılmaz mutluyum. Galatasaray bana inanılmaz güç veren, beni önemli bir kaleci yapan ve futbol camiasında söz sahibi olmamı sağlayan kulüp. Kadıköy’de yaşadığımız şampiyonluğu unutamadım. Böyle güzel bir şampiyonluğu böyle anlamlı maçta kazanmak unutulmazdı. Galatasaray’da oynamak beni çok mutlu ediyor. Yüzlerce maç değil, milyonlarca maç oynama şansım olsun isterim” dedi.

TARAFTARDAN MELO’YA DESTEK
Öte yandan, hafta içinde bel fıtığı ameliyatı olan ve sezonu kapattığı açıklanan Brezilyalı yıldız Felipe Melo için sarı-kırmızılı taraftarlar, üzerinde Portekizce ve İngilizce olarak ‘Çabuk iyileş Aslan yürekli Melo’ yazılı pankart açtı. Galatasaraylı taraftarlar, uçak kazasında şehit olan pilotlar için ise, ‘Malatya’da uçak kazasında şehit olan pilotlarımızın mekanı cennet olsun’ pankartını açtı.
Az sayıdaki Kayseri Erciyessporlu taraftar da kendilerine ayrılan misafir tribünündeki yerini aldı.

SELÇUK İNAN CHEDJOU’NUN ELİNİ ÖPTÜ
Karşılaşma öncesi oyuncuların ısınmak için sahaya çıktığı anlarda ilginç bir an yaşandı. Galatasaray’ın yıldız ismi Selçuk İnan, Kamerunlu futbolcu Chedjou’nun elini öptü. Ardından ikilinin arasında kısa süreli gülüşme yaşandı.

“’LİDER GELİYOR’ TEZAHÜRATI
Galatasaraylı taraftarlar, 21 haftalık periyotta topladığı 48 puan ile Beşiktaş’ın 1 puan önünde zirvede yer alan sarı-kırmızılı oyunculara, ‘Lider geliyor, lider’ tezahüratları ile destek verdi. Maç öncesi yapılan seremoni sırasında ise, “Bizler inanıyoruz, güveniyoruz şampiyonluk yolunda kenetlendik 4. yıldıza gidiyoruz” pankartı açıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<