banner359

Galibiyet Sözü Verdiler

İstanbul Ortaköy’deki yeni Fenerium mağazası açılışına katılan Emre Belözoğlu, Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor maçıyla ilgili, "Şampiyonluk yolu bu maçlardan geçiyor. Eskişehir iyi bir takım. İyi konsantre olmamız gerekiyor"...

28 Kasım 2014 Cuma 16:25
Galibiyet Sözü Verdiler
İstanbul Ortaköy’deki yeni Fenerium mağazası açılışına katılan Emre Belözoğlu, Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor maçıyla ilgili, "Şampiyonluk yolu bu maçlardan geçiyor. Eskişehir iyi bir takım. İyi konsantre olmamız gerekiyor" dedi.
Fenerbahçe’nin ürünlerinin satışının yapıldığı Fenerium’un, bir yenisi de Ortaköy’de açıldı. Mağaza açılışına, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolculardan, Emre Belözoğlu, Webo, Kuyt, Volkan Demirel, Alper Potuk ve Sow katıldı. Başkan, teknik direktör ve futbolcular kurdelayı birlikte keserek mağazanın açılışını gerçekleştirdi.

EMRE: "TÜM TARAFTARLARIMIZI ALIŞVERİŞE DAVET EDİYORUZ"
Açılış sonrası Fenerbahçe kaptanları Emre ve Volkan, mağaza hakkında ve Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, çok önemli bir noktada mağaza açıldığını belirterek, "Yine çok güzel bir mağazamızın açılışında buluştuk. Taraftarlarımızın zaten yıllardan beri Fenerium’a verdiği destekte, kulübümüzü ayakta tutan en büyük unsurlardan biri oldular. Bu anlamda da çok önemli bir noktada mağaza açıldı. Herkese çok teşekkür etmek lazım. Tüm taraftarlarımızı alışverişe davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH KAZANAN TARAF BİZ OLACAĞIZ"
Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Emre, "Takım içindeki ortam gayet iyi. Bizim için çok önemli bir maç. Kendi sahamızda maçı kazanan taraf olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolu bu maçlardan geçiyor. Eskişehir iyi bir takım. İyi konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü 8. 9. haftadan sonra herkes fiziken hazır olduğu için daha zor geçiyor maçlar. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi.

VOLKAN: GALİP GELECEĞİMİZE EMİNİZ"
Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel ise, "Daha çok mağaza ve hedeflerle ilerleyeceğiz. İnşallah camiamıza hayırlı olur" ifadelerini kullanırken, Eskişehirspor maçı hakkında da, "Eskişehir maçı bizim için önemli. Üst sıralardayız, hatta lideriz. Sahamızda iyi oynuyor ve mücadele ediyoruz. Güzel bir seri yakaladık. İnşallah kazanarak liderliğimizi sürdüreceğiz. Galip geleceğimizden biz eminiz, taraftarımızın da kuşkusu olmasın inşallah galip geleceğiz" açıklamalarında bulundu.

BAYRAK KRİZİ
Mağaza üzerindeki bir iş yerinin camına asılan Beşiktaş bayrağı ise kısa süreli gerginliğe yol açtı. Üst kattaki iş yeri çalışanlarının, başkan Aziz Yıldırım mağazaya girdikten sonra dükkanın camına Beşiktaş bayrağı asması, taraftarın tepkisini çekerken, kısa süreli gerginlik bayrağın kaldırılmasıyla son buldu.
Mağaza açılışına taraftarların ilgisi yoğun olurken, futbolcuları görmek isteyen taraftarlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<