banner359

Geleceğin Güreşçileri Keles’te Yetiştiriliyor

Bursa’nın Keles ilçesinde güreş sporunun yaygınlaştırılması için hamle başlatıldı.Çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyup spora yönlendirmek ve Türk sporuna yeni kabiliyetler yetiştirmek için Keles Gençlik Hizmetleri ve...

20 Mayıs 2016 Cuma 15:37
Geleceğin Güreşçileri Keles’te Yetiştiriliyor
Bursa’nın Keles ilçesinde güreş sporunun yaygınlaştırılması için hamle başlatıldı.
Çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyup spora yönlendirmek ve Türk sporuna yeni kabiliyetler yetiştirmek için Keles Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü harekete geçti. YİBO için güreş branşında seçmeler yapıldı. İlçe Müdürü İbrahim Başa ve güreş antrenörü Şükrü Paker, Keles ilçe merkezi ve köylerinde 70 yakın çocuğu testten geçirdi. Yapılan taramalarda 30’a yakın öğrenci seçildi. Bunların velileriyle görüşülerek YİBO’ya kayıt yapılması sağlandı. Genç kabiliyetlerin yetiştirilerek her birinin başarılı güreşçiler olması sağlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<