Genç yeteneklerin "Dortmund" mücadelesi

Türk futbolunun genç yetenekleri Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın ardından Borussia Dortmund futbol takımı ile heyecan dolu bir deneyim yaşamak için kıyasıya mücadele ettiler. Bursaspor forma sponsoru tarafından düzenlenen...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:01
Genç yeteneklerin
Türk futbolunun genç yetenekleri Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın ardından Borussia Dortmund futbol takımı ile heyecan dolu bir deneyim yaşamak için kıyasıya mücadele ettiler.
Bursaspor forma sponsoru tarafından düzenlenen "Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası", Bursa etabıyla devam etti. Türk futboluna yeni ve genç yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın da katılımıyla Bursa Merinos Stadyumu’nda gerçekleştirildi. 12-16 yaş grubunda seçilen 4 genç, Almanya’da Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenman yapma fırsatı yakaladı. Dört beceri testi istasyonunda yeteneklerini gösterme fırsatı bularak derece alan 4 genç yetenek, Almanya’da Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenmana çıkacak, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp ve Alman futbolcu Marco Reus ile tanışma fırsatı yakalayacak. Ayrıca genç yıldızlar, Signal Iduna Park Stadı’nda bir Borussia Dortmund maçını da canlı izleme fırsatı elde edecekler.

BÖLÜKBAŞI; "BURSASPOR 1. BÜYÜK OLARAK ANILMALI"
Türkiye’deki genç yeteneklerin keşfedilmesi için büyük bir fırsat olduğunu belirten Recep Bölükbaşı, "Bursaspor yıllardan beri Türk futboluna önemli isimleri yetiştirmiş ve adını 5. büyük olarak tescil etmiş bir takımdır. İnşallah bu 5. büyüklük ileride 1. büyük olarak lanse edilir. Bursaspor’u ileriye taşıyacak en önemli adımın gençlere yapılacak olan yatırımlar olacağını düşünüyoruz. Türkiye’nin en büyük altyapısına sahibiz. Şu anda altyapı liglerinde mücadele eden takımlarımızın çoğu lider ve diğerleri de 2.’lik 3.’lük başarısını gösteriyorlar. Altyapıdan yetiştirerek 5-6 oyuncumuz da şu an A takımımızda forma giyiyor. Hedefimiz bu sayıyı artırmak" dedi.

"BEN DE BU OLAYIN DORTMUND TESİSLERİNDE BURSASPOR SPONSORLUĞUNDA YAPILMASINI TEKLİF EDİYORUM"
Organizasyonun Bursa’da da düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Recep Bölükbaşı, "Buradaki etkinlik Borussia Dortmund sponsorluğunda oluşan bir organizasyon. Ben bu olayın Borussia Dortmund tesislerinde Bursaspor sponsorluğunda yapılmasını teklif ediyorum. Yapılan organizasyonun ardından da oradaki genç yetenekleri Bursa’ya getirip burada ağırlamak istiyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan basın toplantısının ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, genç futbolcularla sahaya çıkarak kalecilere penaltı atışı yaptı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<