banner359

Göztepeli İsmail İnegölspor’da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’den İsmail Köse’yi 1 yıllığına kiraladı.Yeni transfer İsmail için kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu...

30 Ağustos 2016 Salı 12:22
Göztepeli İsmail İnegölspor’da
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’den İsmail Köse’yi 1 yıllığına kiraladı.
Yeni transfer İsmail için kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, “Kamp çalışmalarının ardından İnegöl’de lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda gereken mevkilere gereken transferleri yapmıştık. Lüzum üzerine eksik gördüğümüz sol açığa bir transfer daha yapmayı planlıyorduk. Bu bölge için İsmail Köse arkadaşımızla daha önce görüşmüştük. İsmail’in kulübü Göztepe ile yaptığımız görüşmeler sonucu 1 yıllık kiralama anlaşması yaptık. TFF 1. Lig tecrübesi olan bir futbolcu. Kendisine güveniyoruz" dedi.
İsmail Köse ise, "İnegölspor’a gelmemde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya şampiyon olmak için geldim. Allah’ın izniyle şampiyon olup, İnegölspor’u 1. Lige çıkartmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından İsmail, kendini bordo-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<