Griezmann Atletico Madrid’de

İspanya La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Fransız futbolcu Antoine Griezmann’ı renklerine bağladığını açıkladı. Milli yıldız Arda Turan’ın da formasını giydiği son UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti Atletico Madrid, 23 yaşındaki...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 12:49
Griezmann Atletico Madrid’de
İspanya La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Fransız futbolcu Antoine Griezmann’ı renklerine bağladığını açıkladı.
Milli yıldız Arda Turan’ın da formasını giydiği son UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti Atletico Madrid, 23 yaşındaki Fransız futbolcu Antoine Griezmann’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Madrid’in internet sitesinden yapılan açıklamada Griezmann’ın transferi için kulübü Real Sociedad ile anlaşmaya varıldığı ve futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.
Griezmann, 10 Haziran 2011 tarihinde, U20 Dünya Kupası için 21 kişilik Fransa kadrosuna dahil edilmişti. 2012 Kasım ayında, disiplinsiz hareketlerinden dolayı 31 Aralık 2013 tarihine kadar Griezmann’ın milli forması askıya alınmıştı. Orta sahada görev yapan futbolcu 2014 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa Milli Takımı’nın kadrosunda yer almıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<