"g.saray’ı Yenmek Için Oynayacağız"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı ile ilgili, “Oyuncu kalitesinin olduğu ama oyun kalitesini geliştirmeye çalışan bir takımla mücadele edeceğiz” dedi. İstanbul Başakşehir,...

24 Ekim 2014 Cuma 13:40
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı ile ilgili, “Oyuncu kalitesinin olduğu ama oyun kalitesini geliştirmeye çalışan bir takımla mücadele edeceğiz” dedi.
İstanbul Başakşehir, haftasonu Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, takımın geleceği hakkında ve Galatasaray ile oynanacak maç öncesi soruları yanıtladı.

“LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMIYIZ”
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımda kendi döneminden de oyuncular olduğunu hatırlatarak, “Eski futbolcular ve birçok transferimiz var takımda. Önde ve arkada kompakt oynayan bir takım yapmaya çalışıyoruz. Genelde takım savunmasına ağırlık verdik. Şu anda 6. hafta ve ligin en az gol yiyen takımıyız. Mağlup da olmadık. Bunlar gelişim adına çok önemli” diye konuştu.

“KAZANMA DUYGUSUYLA OYNAYACAĞIZ”
Hafta sonu Galatasaray ile oynayacaklar maçın önemine de değinen Abdullah Avcı, “Onlar da bir süreç yaşıyorlar. Oyuncu kalitesinin olduğu ama oyun kalitesini geliştirmeye çalışan bir takımla mücadele edeceğiz. Biz de bundan faydalanmaya çalışıp, kazanma duygusuyla oynayacağız. Ligde yenilmemezliğimizi devam ettirip, daha da iyi bir takım olduğumuzu özellikle böyle maçları kazanarak vurgulamak istiyoruz. Ligin iyi yerlerinde dolaşan, herkesin saygı duyduğu bir takıma adım atıyoruz” açıklamasını yaptı.

“İYİ BİR SÜREÇ YAŞAMIYORLAR”
İstanbul Başakşehir maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli ve futbolcularının yapmış olduğu açıklamalarla ilgili sorulan bir soru üzerine Abdullah Avcı, şu yanıtı verdi:
“Lige dönüş anlamında bir açıklama yapmışlardır. Çünkü Dortmund maçının ardından 3 gün sonra oynayacakları bir lig maçı var. Galatasaray’ın hedefleri hem Avrupa’da olsun, hem Türkiye’de olsun yukarılardır. O amaçla önlerindeki maç Başakşehir ile olduğu için bu açıklamalar yapılmıştır. Onlar da şu anda iyi bir süreç yaşamıyorlar.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<