Hamzaoğlu’nun Başakşehir kozu Batalla

Bursaspor’un Arjantinli Yıldızı Batalla, Hafta Sonu Oynanacak Medipol Başakşehir Maçında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun En Büyük Kozu Olacak. Deneyimli Oyuncunun Başakşehir’e Karşı 5 Golü Bulunuyor.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 13:52
Hamzaoğlu’nun Başakşehir kozu Batalla
Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Batalla, hafta sonu oynanacak Medipol Başakşehir maçında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük kozu olacak. Deneyimli oyuncunun Başakşehir’e karşı 5 golü bulunuyor.
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, sezonun taraftarı önünde oynayacağı ilk maçından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Bilet fiyatları yarıya düşürüldü
Bursaspor Başkanı Ali Ay, demokrasi şölenine de sahne olacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının bu maça özel yarıya düşürüldüğünü açıklamıştı. Bugün sabah saatlerinde satışa çıkarılan biletlere yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. 10 TL ila 100 TL arasında değişen biletlerin maç gününe kadar büyük çoğunluğunun satılması bekleniyor.
7 bin 200 kombine satıldı
Yeşil-beyazlı taraftarların kombine biletlerine de ilgi gösterdiği öğrenilirken, son 2 günde satışların arttığını ve şu ana kadar 7 bin 200 kombinenin satıldığı bildirildi.
Hamzaoğlu öğrencilerini uyarıyor
Kritik mücadele öncesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun antrenmanlarda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunduğu ve yeni sezonda taraftarları önünde oynayacakları ilk maçta alınacak galibiyetin öneminden bahsettiği öğrenildi.
En büyük koz Batalla
Deneyimli çalıştırıcının Başakşehir’e karşı en büyük kozu ise Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla olacak. Yeşil-beyazlı forma ile kariyerinde Başakşehir’e karşı 12 karşılaşmaya çıkan yıldız isim, bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Sezonun ilk maçında Adanaspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyetin de mimarı olan Batalla, Başakşehir mücadelesinde de Hamzaoğlu’nun en büyük gol silahı olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<