banner359

Her şey Avrupa için

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alma adına Galatasaray ile kritik maça çıkacak.Bordo-mavili ekip, ligin 27. haftasında yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Galatasaray’ı...

18 Nisan 2015 Cumartesi 12:41
Her şey Avrupa için
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alma adına Galatasaray ile kritik maça çıkacak.
Bordo-mavili ekip, ligin 27. haftasında yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek. Saat 19:00’da başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak. Sarı-kırmızılı takım mücadeleye liderliğini korumak için çıkarken, bordo-mavililer ise Avrupa kupalarına katılma yolunda bir engeli 3 puanla geçmenin hesaplarını yapıyor.
Sezon başında yaptığı iddialı transferlere rağmen beklentilerin altında kalan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapmasına rağmen deplasmanda oynadığı Fenerbahçe (0-0), Kasımpaşa (1-1), Gaziantepspor (2-0) ve Torku Konyaspor (1-0) maçları bordo-mavililerin zirve yarışına erken havlu atmasına yol açmıştı. Bu maçlar sonrası şampiyonluk umutlarını tamamen yitiren bordo-mavililer, Avrupa kupalarına katılma adına Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak. Bordo-mavili taraftarlar müsabakaya büyük bir ilgi gösterirken, Karadeniz ekibi taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak Galatasaray maçıyla başlayacak zorlu maçlar öncesinde moral depolamak istiyor. 27. haftadan sonra Trabzonspor’un oynayacağı Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmaları ise bordo-mavililerin gelecek sezonki kaderini belirlemede önemli bir rol oynayacak.

TRABZONSPOR’A DÖRDÜNCÜLÜK FIRSATI
Ligde deplasmanda Torku Konyaspor’a mağlup olan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma adına elde edeceği sıralamayı da risk altına soktu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde Trabzonspor geride kalırken, sarı-kırmızılı takım ile oynayacağı maç öncesi ve sonrasında ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Bursaspor ve İstanbul Başakşehir maçlarını da yakından takip edecek. 43 puan ile iki takımı 1 puan geriden takip eden Karadeniz ekibi, saat 16:00’da başlayacak olan İstanbul Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı skoru sonrası Galatasaray maçına çıkacak. Bordo-mavili takım sarı-kırmızılı takım ile oynayacağı maçın ertesi gününde ise Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı takip edecek. Trabzonspor, Galatasaray karşısında sahadan 3 puanla ayrılması halinde rakiplerinin de puan kaybetmesiyle ligde dördüncülük koltuğuna oturma fırsatı doğmuş olacak.

YUSUF ERDOĞAN HAZIR
Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Yusuf Erdoğan, teknik direktör Ersun Yanal’ın forma şansı vermesi halinde Galatasaray maçında oynayabilecek. Sarı-kırmızılı takım ile oynanan maçlardaki performansıyla dikkat çeken başaralı oyuncu, Galatasaray maçlarını ise boş geçmiyor. Yanal’ın görev vermesi halinde sahaya çıkıp elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Yusuf, "Galatarasay’ı iyi futubol oynayarak yeneceğiz. Hafta içinde çok iyi hazırlandık ve bende kendimi çok iyi his ediyorum. Hocam bana şans verdiği taktirde elimden geleni yapacağım. Coşkulu taraftarımız önünde sahadan galibiyetle ayrılan taraf oluruz" dedi.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL İLK 11’İ
Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya, Hakan, Salih, Uğur,Bosingwa, Yusuf, Medjani, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan, Deniz ve Cardozo 11’i ile çıkması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<