Hulusi Belgü de aday

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında Başkan Aziz Yıldırım’ın ardından Hulusi Belgü de 350 üyenin imzası ile adaylık başvurusunu Divan Kurulu’na verdi. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan Seçimli...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 13:50
Hulusi Belgü de aday
Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında Başkan Aziz Yıldırım’ın ardından Hulusi Belgü de 350 üyenin imzası ile adaylık başvurusunu Divan Kurulu’na verdi.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısında başkan Aziz Yıldırım’dan sonra Hulusi Belgü de aday oldu. Başkan adayı olabilmek için 200 üyenin imza geçerli olduğu seçimde Aziz Yıldırım 733 üye başvuru yapmıştı. Adaylık başvurusunun bitim saati olan 12.00’ye dakikalar kala Hulusi Belgü de 350 imzalı listesini divan kuruluna sundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<