banner359

İki Aday Da Konuşmadı

Galatasaray Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurul’da oy kullanma işlemi sürüyorAidatlarını yatıran 6 bin 815 kulüp üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Başkan adaylarından Alp Yalman için "sarı", Duygun Yarsuvat için ise "kırmızı"...

25 Ekim 2014 Cumartesi 11:10
İki Aday Da Konuşmadı
Galatasaray Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurul’da oy kullanma işlemi sürüyor
Aidatlarını yatıran 6 bin 815 kulüp üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Başkan adaylarından Alp Yalman için "sarı", Duygun Yarsuvat için ise "kırmızı" oy pusulası kullanılıyor. Oy kullanma işlemleri 15 sandıkta yapılıyor.

LİSTELER
Alp Yalman’ın listesinde "(Asıl) M.Taner Aşkın, A.Nasuhi Sezgin, Işın Çelebi, Levent Nazifoğlu, Mehmet Dedeoğlu, Alper Narman, Aydın Yardım, Abdullah Kavukçu, Dikran Gülmezgil, (Yedek) Mehmet Altıoklar, Levent Karadeniz, Can Natan, Erdem Keçeci, Erol Türk" bulunuyor.
Duygun Yarsuvat’ın listesinde "(Asıl) Hamdi Yasaman, D.Aydın Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Mete İkiz, Ahmet Tunç Akan, Ebru Köksal, (Yedek) Ceyda Gürcan, H.Murat Atay, H.Ural Aküzüm, Ali Yüce, S. Arda Üçer" yer alıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<