İki Oyuncu Kadro Dışı Kaldı

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’da teknik direktör Tahir Karapınar, Antalyaspor maçı öncesinde Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan’ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, ligin 5....

30 Eylül 2014 Salı 18:36
İki Oyuncu Kadro Dışı Kaldı
PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’da teknik direktör Tahir Karapınar, Antalyaspor maçı öncesinde Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan’ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, ligin 5. haftasında Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
Sözlerinin başında Kayserispor maçından itibaren bir değerlendirme yapan Karapınar, “Kayserispor maçı bizim için gayet iyi geçti. Takımımız çok iyi bir mücadele sergiledi. Bu maçta mağlubiyetten galibiyete geçmek de bizim için ayrı anlam taşıyordu. Çorum Belediyespor ile oynadığımız kupa maçında Kayserispor maçı on birinden sadece Mikic’i bir devre oynattık. Onunda bir hastalığı vardı. Mustafa Sarp’a da hastalığına rağmen 120 dakika bu maçta görev verdik. Birçok takımın elendiği 2. turda penaltılarla da olsa galip geldik. Yorucu bir yolculuğun ardından Cumartesi günü de Adanaspor maçını oynadık. Adanaspor’un zaaflarını iyi değerlendirip 8 dakikada 2-0 öne geçtik. Fakat bu skoru koruyamadık. Tecrübeli oyuncularımız maça ağırlığını koyamadı. Çok fazla pozisyon vermesek de duran toplardan 3 tane kötü goller yedik. Kötü mücadele etmedik. Ancak kötü mağlup olduk. Artık gol atmaya başladık. Şimdi gol yememek için çalışıyoruz. Gidişatın düzeleceğine inanıyorum. Manisaspor camiasının beklentilerini biliyorum. Koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Mağlup olabiliriz ancak daha fazla mücadele edebiliriz. Gençliğimizi sahaya yansıtmalıyız. Bunun için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

"CESUR VE KİŞİLİKLİ BİR FUTBOL İLE GALİP GELMEK İSTİYORUZ"
Hafta sonu oynayacakları Antalyaspor maçına da değinen Karapınar, “Ligin en iyi ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Kayserispor maçında gösterdiğimiz direnci Antalyaspor karşısında da gösterirsek iyi bir sonuç alırız. Cesur ve kişilikli bir futbol ile galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.
Sözlerinin devamında takımdaki eksik oyunculara değinen Karapınar, “İsmail, Barbaros, Kenan, Tayfun, Ümit yok. Kudret, Süleyman ile Dimitrov’un durumları henüz netleşmedi. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Eksikler artık bizim için çok önemli değil. Zaten çok ekstra bir kadromuz yok. Bazılarının şanssızlığı bazılarının şansı olur. Bu arada bazı oyuncuların, özellikle genç oyuncuların formayı alıp götürmesi lazım. Benim için gösterilen performans önemli. Genç, tecrübeli gözetmeksizin performans gösteren her oyuncuma forma vereceğim” şeklinde konuştu.

"PERFORMANSLARINDAN MUTLU DEĞİLİM"
Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan’ın kadro dışı bırakıldığını açıklayan Karapınar, “Performanslarından mutlu değilim. Kendilerine izin verdim. Bu durumu oyuncuların iyi niyetine göre, yönetimle yapacağımız görüşmeler sonrasında değerlendireceğiz. Aramıza yeniden dönmeleri kendilerinin elinde. Diğer oyuncularımın performansından memnunum. Kenan bir senedir takıma dönemedi. Bize katkı yapması gerekiyor. Kendisinden fedakarlık bekliyoruz. Biz de bu oyunculara güvenerek yola çıktık. Ümit Yasin üzerine sorumluluk almıyor. Manisaspor formasının ağırlığını yaşaması gerekiyor. Onlar da gerekeni yaptıklarında aramızda olacaklar” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<