İkinci yarının lideri Kayserispor, sonuncusu Bursaspor

Süper Lig’de ilk yarıyı 12 puanla 16. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda adeta küllerinden doğdu. Son 4 haftalık periyotta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarının en iyi takımı oldu. Bu periyodun...

22 Şubat 2017 Çarşamba 10:18
İkinci yarının lideri Kayserispor, sonuncusu Bursaspor

Süper Lig’de ilk yarıyı 12 puanla 16. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda adeta küllerinden doğdu. Son 4 haftalık periyotta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarının en iyi takımı oldu. Bu periyodun en kötüsü ise Bursaspor.

banner380

Spor Toto Süper Lig’de ilk 17 haftalık periyodu 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 16. sırada tamamlayan Kayserispor, Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından adeta şaha kalktı. İkinci yarıya Akhisar Belediyespor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor maçlarından ise galibiyetle ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe, 7’nci, Galatasaray 8’inci sırada

Son 4 maçta 10 puan toplayan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, ikinci yarıda Antalyaspor ile birlikte en çok puan toplayan ekip olmayı da başardı. İki ekibi 4 maçtan 9 puan çıkaran Beşiktaş izledi. Bu periyotta Fenerbahçe 5 puanla 7’nci, Galatasaray da 4 puanla 8’inci sırada yer aldı.

En kötüsü Bursaspor

İkinci yarıda en az puan toplayan ekip ise Bursaspor oldu. Ligin ilk yarısını 27 puanla 5. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda oynadığı maçlarda ise adeta dibe vurdu. Son 4 maçtan yalnızca 1 puan çıkaran Timsah’a teknik direktör değişikliği de yaramadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<