İlk antrenmanını 13 eksik oyuncu ile gerçekleştirdi

Galatasaray, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 13 eksik oyuncu ile gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesi Hamzaoğlu,...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 19:21
İlk antrenmanını 13 eksik oyuncu ile gerçekleştirdi
Galatasaray, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 13 eksik oyuncu ile gerçekleştirdi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesi Hamzaoğlu, bütün futbolcular ile tek tek görüştü. Isınma koşularıyla başlayan çalışma, 5’e 2 pas pres çalışması devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanın son bölümünde gruplar halinde düz koşu çalışması yapıldı.

KİRALIK OYNAYAN OYUNCULAR DÖNDÜ
Galatasaray’da milli takımlar da yer alan oyuncular ile izinli olan oyuncular antrenmana katılmadı. Sarı-kırmızılıların yeni transferi olan Bilal Kısa da Galatasaray’daki ilk antrenmanına çıktı. Kiralık olarak forma giydikleri takımlardan dönen Sercan Yıldırım, Dany Nounkeu, Umut Gündoğan, Furkan Özçal ve Emrecan Coşkun da çalışma da yer aldı.

19 FUTBOLCU KATILDI
13 futbolcunun yer almadığı antrenmanda Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Eray İşcan, Hamit Altıntop, Sercan Yıldırım, Dany Nounkeu, Umut Gündoğan, Furkan Özçal, Emre Can Coşkun, Bilal Kısa, Birhan Vatansever, Alperen Uysal ile altyapı da forma giyen 3 oyuncu çalışmaya katıldı. Sarı-kırmızılıların yeni sezon öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı ilk antrenmanını kulüp başkanı Dursun Özbek de takip etti.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 Temmuz tarihinde Avusturya’ya gidecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<