banner359

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir:

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Halide Edip Adıvarspor maçını değerlendirdi.Teknik Direktör Osman Özdemir, yaptığı açıklamada, "Rakibimiz 3. Lig takımı olmasına rağmen, gayet diri, iyi bir takımla oynadık. İyi mücadele...

22 Eylül 2016 Perşembe 15:32
İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir:
İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Halide Edip Adıvarspor maçını değerlendirdi.
Teknik Direktör Osman Özdemir, yaptığı açıklamada, "Rakibimiz 3. Lig takımı olmasına rağmen, gayet diri, iyi bir takımla oynadık. İyi mücadele ettiler. Ama biz ne zaman futbolun doğrularını yaptık, sahada onları uyguladık, b.öyle bir netice ortaya çıktı. Oyunculara teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Ama inşallah ligde de bu tür galibiyetlere ulaşırız. Yolumuza devam ederiz. Kupada dün ve bugün biliyorsunuz çok sürpriz neticeler alınıyor. Gerçekten zor bir durum. Takımlar lig maçlarında görev vermedikleri oyunculara şans verdikleri için oyuna adaptasyonda zorluk çekiyorlar. Ancak biz İnegöl olarak kupada olmak istiyoruz. Ama özellikle kupa maçları o kadar sürprize açık bir oyunki, bizde sürprizlerle karşılaşabilirdik. İlk maçı atlattık ama bundan sonra bir eleme maçı daha var. Ondan da galibiyet alıp, gruplara kalmak istiyoruz. O günkü maç, o günkü rakipler ne olacak açıkçası bilmiyorum, ama gruplara kalmak istiyoruz" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Lig ekibi Halide Edip Adıverspor’u 3-0 yenerek adını üst tura yazdıran bordo-beyazlılılar, pazar günü saat 16.00’da sahasında ağırlayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<