banner359

İnegölspor’da Çifte İmza

İmza Töreni

29 Temmuz 2015 Çarşamba 15:57
İnegölspor’da Çifte İmza
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, geçen yıl Ankara Demirspor’da 19 gol atma başarısı gösteren ve takımının şampiyonluğunda büyük emekleri bulunan forvet Fatih Şerifoğlu ile Payasspor’da 9 gol atan forvet oyuncusu Furkan Aydın’ı kadrosuna kattı.
İki yeni transfer için Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu ve Transfer Komitesi üyesi Hüseyin Babacan, iki forvet oyuncusu ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Bugün iki tane forvet arkadaşımızla anlaşmaya vardık. Fatih Şerifoğlu kardeşimiz 1989 doğumlu, Ankara Demirspor’da geçen yıl 3. Ligde şampiyonluk yaşamış. 34 maçta oynamış, 19 gol atmış. İnşallah nasip olursa bu senede takımımızda şampiyonluk yaşar. İkinci forvet arkadaşımızda Furkan Aydın kardeşimiz, 1991 doğumlu. Payasspor’dan geldi. Geçen yıl 9 gol atmış. Fatih kardeşimizle 2 yıl, Furkan kardeşimizle 3 yıllık anlaşma yaptık. Furkan kardeşimizin çıkışı Sakaryaspor. Daha sonra bonservisini Fenerbahçe almış. Fenerbahçe’de bir müddet oynadıktan sonra çeşitli takımlara kiralık verilmiş. İnşallah bu sene bizim forvetimize katkı sağlayacak. Şampiyonluğumuza katkı sağlayacak” dedi.
Babacan, “Geçen toplantıda konuştuğumuz gibi kampa kadar transferlerimizi bitirmek ümidiyle mücadele ettiğimizi söylemiştik. Bugün iki kardeşimizi transfer ettik. İnşallah birkaç transferle alakalı görüşmelerimiz devam ediyor. Bunlar forvet, sağ, sol, orta daha ve bir aksilik olmazsa, kaleci olarak devam edecek. İnşallah arzumuz, niyetimiz geçen sene yarım kalan şampiyonluğumuzu bu sene tamamlamak adına mücadele ortaya koyuyoruz. Bu arada transferlerin gelişmesinde ve takımımızın oluşmasında maddi, manevi bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun kendisi maddi manevi desteklerini esirgemiyorlar" dedi.
Ankara Demirspor’dan yeni transfer Fatih Şerifoğlu ise, "Öncelikle bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah. Benim hedeflerim var. Bu hedeflere de İnegölspor’dan devam etmek tercihim oldu. Hayırlısıyla bu sene takım olarak bir üst ligi yakalarız. Bütün herkese tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.
İnegölspor ile üç yıllık sözleşmeye imza atan Furkan Aydın da, "İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Bizim buraya gelmemizde pay sahibi olan ağabeylerimize öncelikle çok teşekkürlerimi iletiyorum. Geçen sene İnegölspor direkten döndü. Final maçında çok şansız bir yenilgi aldı. İnşallah bunu bu sene tekrarlatmadan direkt PTT 1. Lige çıkartacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<