İnegölspor’da Kemer dönemi

Spor Toto 2. Lig ekibi İnegölspor’un ertelenen olağanüstü kongresinda başkanlığa Cebrail Kemer seçildi.Varol Sarılar’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede gelir-gider tabloları tek tek okunup ibraz edildi. İnegölspor’un 250 bin...

26 Mayıs 2017 Cuma 10:52
İnegölspor’da Kemer dönemi

Spor Toto 2. Lig ekibi İnegölspor’un ertelenen olağanüstü kongresinda başkanlığa Cebrail Kemer seçildi.

Varol Sarılar’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede gelir-gider tabloları tek tek okunup ibraz edildi. İnegölspor’un 250 bin lira borcunun olduğu, 2017 dönemi bütçesinin 6 milyon 580 bin lira olduğu bildirildi. Söz alan aday Coşkun Karduz, “Bir ay öncesinde adaylığımızı açıkladık. Üye olmadığımıza dair bir şey çıktı karşımıza. Evraklarımızı tamamlayıp İnegölspor’a sunduk. Kabul edilmedi gibi bir izlenim oluştu. Biz arkadaşlarımızla yönetime talibiz” dedi.

banner380

Divan başkanı Varol Sarılar, dernek tüzüğüne göre kulübe üye olmayanların başkan adayı olamayacağını ifade ederek, Coşkun Karduz’un adaylık talebini reddetti. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde, Cebrail Kemer ve yönetimi oy birliği ile göreve getirildi.

Kemer, “Bizlere sahip çıktınız. Bizim tek gayemiz var; İnegölspor’u bir yerlere getirebilmek. Başka ne hesabımız, ne de ajandamız var. Sizlerin desteğiyle bir yerlere geleceğiz. Mali disiplinden ayrılmayacağız. Mali disiplin bizim her şeyimiz. İnegölspor borçlarla anılan bir kulüp hiçbir zaman olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Biz de değerli bir arkadaşımıza bu görevi devredeceğiz. Hiçbir başkan burada baki değil. Ben de değilim. İddialı bir takım kurmaya ve bize verdiğiniz desteğe layık olmaya çalışacağız." Dedi.

Yönetim kurulu üyeliklerine Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ve Serkan Yertürk seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<