banner359

İşte Galatasaray’ın yeni başkanı

Galatasaray’ın seçimli olağan genel kurulunda oy sayma işlemi sürüyor. Seçimi açık ara farkla önde götüren Dursun Özbek, son 5 sandık öncesinde başkanlık seçimini kazanmayı garantiledi.Sarı-kırmızılı kulübün 36. başkanını seçeceği...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 18:32 2015-05-23 19:44:44
İşte Galatasaray’ın yeni başkanı
Galatasaray’ın seçimli olağan genel kurulunda oy sayma işlemi sürüyor. Seçimi açık ara farkla önde götüren Dursun Özbek, son 5 sandık öncesinde başkanlık seçimini kazanmayı garantiledi.
Sarı-kırmızılı kulübün 36. başkanını seçeceği olağan genel kurulunda oy sayım işlemi devam ediyor. Toplam 15 sandıkta yapılan seçimde 10’uncu sandığın açılmasının ardından Dursun Özbek, başkanlık seçimini kazanmayı garantiledi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın yeni başkanı Özbek, "Galatasaray 36. başkanını seçmek için genel kurul yaptı. Burada bizleri takip ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm de genel kurul üyelerine. Onlar da bugün geldiler ve oylarını kullandılar. Şu anda sayım devam ediyor. Henüz bitmedi ama benim listeme daha fazla oy var. Kesin sonuçlar daha belli değil. Ben genel kurula teşekkür ediyorum. Benim listem Galatasaray’daki birleşmenin listesiydi. Genel kurul bu görüşümüzü tasvip eti. Sayımın sonuçlarını bekliyoruz. Seçime katılan diğer arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Tam bir Galatasaray duruşu gösterdiler. Galatasaray’daki seçim bilincini herkese yansıttık” diye konuştu.

“DAHA FAZLA KATILIM BEKLİYORDUM”
Genel kurula 5 bin civarında katılım beklediğini ifade eden Özbek, “Buraya kadar gelip oyununu kullanan, Galatasaray’a sahipliğini gösteren genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Onlar Galatasaray Spor Kulübü’nün sahipleridir” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 23.05.2015 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<