banner359

Güneş’in Kozu O

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 63. kez karşı karşıya gelecek. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in bu karşılaşmada en büyük kozu Porto’dan kiralanan Josue olacak. Spor Toto...

12 Eylül 2014 Cuma 10:34
Güneş’in Kozu O
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 63. kez karşı karşıya gelecek. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in bu karşılaşmada en büyük kozu Porto’dan kiralanan Josue olacak.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray’a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 2. haftanın açılış mücadelesinde Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada Şenol Güneş’in öğrencileri, sahadan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

LİGDE 63. RANDEVU
İki ekip, yarın oynanacak müsabaka ile Spor Toto Süper Lig’de 63. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 62 maçta Bursaspor, 23 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, ev sahibi ekip 18 müsabakada gülen taraf oldu. 21 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 62 karşılaşmada 92 kez gol sevinci yaşarken, Ankara ekibi ise 71 kez topu ağlarla buluşturdu.

DÜDÜK YUNUS YILDIRIM’DA
Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemlerinden Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın diğer yardımcı hakemleri ise Murat Özcan, Nihat Mızrak ve Tolga Kadaz olacak.

ŞAMİL VE FERHAT YOK
Bursaspor’da cezalı olan Şamil Çinaz ve Galatasaray maçında sol ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıkan ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı açıklanan Ferhat Kiraz bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

GÜNEŞ’İN EN BÜYÜK KOZU JOSUE
Yeşil-beyazlıların Porto’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı genç orta saha oyuncusu Filipe Josue’nin Brezilyalı golcü Fernandao ile kısa sürede uyum sağlaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada ilk olarak Kasımpaşa ile hazırlık karşılaşmasına çıkan Timsahlar, Fernandao’nın pasında Josue’nin attığı şık golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı. Bursaspor, basına ve taraftara kapalı olarak Özlüce Tesisleri’nde Nilüferspor ile oynadığı ikinci hazırlık maçında ise sahadan 8-0 galip ayrılırken, Josue ve Fernandao hat-trick yaparak maça damga vuran isimler olmuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<