banner359

İşte Tolgay’ın Tuttuğu Takım !

Tolgay Arslan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan babası Erhan Arslan, transferde ibrenin Beşiktaş’tan yana olduğunu söyledi.Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan, Beyaz TV’de yayınlanan ’Beyaz Futbol’ programında, oğlunun...

25 Ocak 2015 Pazar 00:24
İşte Tolgay’ın Tuttuğu Takım !
Tolgay Arslan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan babası Erhan Arslan, transferde ibrenin Beşiktaş’tan yana olduğunu söyledi.
Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan, Beyaz TV’de yayınlanan ’Beyaz Futbol’ programında, oğlunun transferi konusunda flaş açıklamalar yaptı. Baba Arslan, "Tolgay’ın transferinde ibre Beşiktaş’tan yana. Beşiktaş ile iki kez görüşmemiz oldu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla görüşmemiz olmadı. Trabzonspor’dan kimseyle görüşmedik ama yarın ne olur bilemeyiz. Yarın Real Madrid de Barcelona da gelebilir, ne olur bilmiyorum. Benim gönlüm Almanya’da kalmasından yana. Transferi sadece rakam olarak düşünmüyoruz. Almanya Ligi’nin kalitesi ortada, istikbali neredeyse orada oynamalı" diye konuştu.

TOLGAY HANGİ TAKIMIN TARAFTARI ?
Ailece Galatasaray taraftarı olduklarını belirten Erhan Arslan, "Tolgay da Galatasaray’lı" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<