İznikli minikler basketbolla tanışıyor

İznik Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü Ve Tofaş İşbirliği İle Düzenlenen Basketbol Kursları Başladı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 18:45
İznikli minikler basketbolla tanışıyor
İznik Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Tofaş işbirliği ile düzenlenen basketbol kursları başladı.
İznik Kapalı Spor Salonu’ndaki kurslar Belediye Başkanı Osman Sargın’ın atışı ile başladı. Kurslara İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Yeni Nesil Tofaş Proje Sorumlusu Kartal Önel, Milli Takım Antrenörü Erhan Toker, Yıldız Basketbol Takımı oyuncuları, İznikli minik kursiyerler ve aileleri de katıldı. Başkan Osman Sargın, "Gençlerimizin spor dallarında başarıdan başarıya koşması için uğraşıyoruz. Bunu güreş, futbol, kürek ve diğer spor dallarında görebiliyoruz. Bunun yanında ilçemizde önemli bir eksiklik olan basketbolu ise Tofaş desteğiyle başaracağız. Bu kurslarda gençlere güzel fırsatlar sunulacak. Kurslara kayıtlar devam ediyor” dedi.
İlk kurs gününde minik basketbolculara Tofaş tarafından basketbol formaları hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<