Kartal: "karşılığını Aldık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını sürdürürken,...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 21:48
Kartal:
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör İsmail Kartal, antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti. Sözlerine ilk olarak kazanılan Süper Kupa galibiyeti hakkında başlayan Kartal, “Yoğun çalışıyoruz. Maçtan önce de söyledik; kaybedebiliriz bu hiç önemli değil, önemli olan sahada ortaya koyacağımız futboldu. Bu şekilde toplantılar ve analizler yaptık. Devre arasında da şunu söyledim; bu oyunun sonunda hak ettiğinizin karşılığını alacaksınız diye ve penaltıdan aldık. Kupayı almak güzel bir şey. Çalışıyoruz, inşallah sonucu da iyi olur” dedi.

“DIEGO’YU KADROYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM”
Diego Ribas hakkında da bir açıklama yapan sarı-lacivertli takımın genç teknik adamı, “Diego idmanlara başladı, duruma göre bakacağız. Kadroya da almayı düşünüyorum. Diego, sistemin içindeki tamamlayıcı bir oyuncu olacak. Bunlar zamanı gelince; kurala göre, oyuncuların performansına göre, kendi takımımızın durumuna göre rakibe göre. Bunların hepsini göz önünde bulundurarak karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“ZAMAN İÇİNDE DAHA İYİ BİR PERFORMANS ORTAYA KOYACAĞIZ”
Takımdaki her oyuncumuzun zaman içinde daha da iyi bir performans ortaya koyacağının altını çizen tecrübeli antrenör, “Bazı oyuncular kısa zaman içinde iyi yükseliş içinde bazılarının da onlara yetişmesi, yükselmesi lazım. Şu anda üst üste maç oynadığımız için fiziksel olarak oyuncularımıza yüklenemiyoruz, tamamen taktiksel anlamda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Serpiştirerek gidiyoruz. Trabzonspor maçından önce milli maç haftasının ardından haftada bir maça döndüğümüzde sanıyorum o zaman daha dolu dolu antrenmanlar yapacağız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Takımdaki oyun sistemine ilişkin kendisine yöneltilen soruyu da teknik direktör İsmail Kartal şöyle cevap verdi:
“Kısa zamanda kafamdaki sistemi oturtmak, istediğim şeyleri yapmak olmaz. Oyuncularım ne oynatmak istediğimi, ne anlatmak istediğimi biliyorlar. Çok fazla bir sıkıntı yok gibi görünüyor şimdilik.”

“FENERBAHÇE VE TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMEYİ AMAÇ EDİNDİM”
Fenerbahçe ve Türk futboluna hizmet etmeyi amaç edindiğini de dile getiren Kartal, “Ben kendimi biliyorum. İnsanlar konuşsun, hiç umurumda da değil. Ben kendimi biliyorum ve 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın bir numaralı antrenörleriyle beraber çalıştım. Kim, ne konuşursa konuşsun; ben aklımın yettiğince, yapabildiğimce ve elimden geldiği kadar Fenerbahçe’ye, Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum. İnşallah sonunda iyi olur. Çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“SÜPER KUPA MAÇINDA OLMAMASI GEREKENLER YAŞANDI”
Süper Kupa finalinde yaşananlarla ilgili de konuşan Fenerbahçe’nin hocası, “Süper Kupa maçında olmaması gereken şeyler yaşandı. Oraya gittiğimizde de çabuk unutuluyor bazı şeyler. Bizim oyuncularımızın ne yaşadığını ben biliyorum. Her gittiğimizde otobüsün camları paramparça oluyor, buraya gelince onların otobüslerine hiçbir şey olmuyor. Ne Trabzonspor’a, ne Galatasaray’a. Ama biz nereye gidersek bizi fazlasıyla hırpalıyorlar. Onlar çabuk unutuluyor” açıklamasında bulundu.
Son olarak Lig’de Kardemir Karabükspor maçını ve Beşiktaş’ın, Arsenal ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını değerlendiren İsmail Kartal, “St. Etienne maçlarını izledik ve bitirdik. Yarın akşam da bakacağız. Aldığımız verilerle hareket edeceğiz. Beşiktaş’a, bir Türk antrenör olarak başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olurlar. Bir Türk antrenör olarak, Türk insanı olarak kulübüne başarılar diliyorum” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<