Kartal Transfere Doymuyor

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Hollandalı pasör çaprazı Niels Klapwijk’i renklerine bağladı. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takım, Hollandalı milli pasör çaprazı Niels Klapwijk ile 1 yıllık sözleşme...

31 Temmuz 2014 Perşembe 12:06
Kartal Transfere Doymuyor
Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Hollandalı pasör çaprazı Niels Klapwijk’i renklerine bağladı.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takım, Hollandalı milli pasör çaprazı Niels Klapwijk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NIELS KLAPWIJK KİMDİR?
10 Kasım 1985 Hollanda doğumlu olan Niels Klapwijk, 2.00 cm boyunda ve pasör çaprazı olarak görev yapıyor. Son 3 sezondur İtalya liginde forma giyen solak oyuncu, son olarak geçtiğimiz sezon Ravenna takımında görev aldı. Uzun yıllardır Hollanda Milli Takımı’nın da formasını giyen tecrübeli oyuncu, Hollanda ve Belçika liglerinde de oynadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<